Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Viorica Dancila anunta ca ia in calcul eliberarea din functie a sefului CNAIR Narcis Neaga

România Liberă România Liberă,
Premierul Viorica Dancila anunta ca ia in calcul eliberarea din functie a sefului CNAIR Narcis Neaga

Premierul Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru inf. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila anunta crearea unui department pentru infrastructura, in subordinea prim-ministrului si spune ca ia in calcul demiterea sefului CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca ia in calcul crearea unui departament pentru infrastructura care sa functioneze in subordinea primului ministru al Romaniei si ca ia in calcul eliberarea din functie a lui Narcis Neaga, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Premierul Viorica Dancila: Va fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fiinfiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare. Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil ceea ce a facut procurorul! Si-a permis sa tarasca un copil, sa il ia cu forta, ceea ce nu este in regula

Premierul Viorica Dancila a comentat din nou cazul fetitei care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut pentru a fi data familiei care a adoptat-o. Sefa Guvernului a criticat modul in care a.

VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a Uniunii Europene reprezinta, dupa momentul aderarii la UE, in urma cu 12 ani, o confirmare a atasamentului nostru fata de proiectul european, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla.

VIORICA DANCILA: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni

Premierul Viorica Dancila a declarat pentru Europa Libera ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Acestia au fost adusi alaturi de PSD de fostul presedinte, Liviu Dragnea, ei participand la campaniile din 2016 si 2019.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Am cerut de urgenta o ancheta. Am aprobat trimiterea unui mesaj catre Ambasada SUA

Viorica Dancila a cerut informatii de la Ministerul Muncii si Ministerul de Interne despre modul in care s-a intervenit in cazul preluarii fetitei de 9 ani de la Baia de Arama. De asemenea, premierul a anuntat.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei adoptate: Trebuie sa judecam cu sufletul. Nimeni nu are dreptul sa aiba un astfel de comportament fata de un copil

Premierul Viorica Dancila a facut noi precizari despre cazul fetitei din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data unei familii de romani din SUA care a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )