Libnet.ro
UNICEF

06:15

Premierul Viorica Dancila, avertisment pentru zilele cu temperaturi scazute

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, avertisment pentru zilele cu temperaturi scazute

Premierul Viorica Dancila a solicitat, joi, ca in zilele cu temperaturi scazute sa fie acordata o atentie deosebita asigurarii utilitatilor publice si sa se intervina de urgenta pentru remedierea. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila face astazi o vizita oficiala la Chisinau

Premierul Viorica Dancila se va afla astazi la Chisinau, pentru o vizita oficiala in cursul careia va avea convorbiri si declaratii comune cu premierul moldovean Pavel Filip si va participa la inaugurarea Asociatiei Investitorilor Romani din Republica Moldova.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Premierul Viorica Dancila nu a discriminat cand i-a comparat pe protestatari cu autistii. Seful CNCD a votat impotriva deciziei (surse)

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis luni ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat atunci cand i-a comparat pe protestatari cu autistii, potrivit unui comunicat al institutiei. Votul in colegiu a fost 7-1, singurul vot impotriva deciziei fiind al presedintelui CNCD, Csaba Asztalos, potrivit unor surse politice.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Premierul Viorica Dancila nu a discriminat cand i-a comparat pe unii europarlamentari cu autistii. Seful CNCD a votat impotriva deciziei (surse)

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis luni ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat atunci cand i-a comparat pe unii europarlamentari cu autistii, potrivit unui comunicat al institutiei. Votul in colegiu a fost 7-1, singurul vot impotriva deciziei fiind al presedintelui CNCD, Csaba Asztalos, potrivit unor surse politice.

Premierul Viorica Dancila a convocat comandamentul de iarna la Palatul Victoria

Viorica Dancila a convocat, marti seara, la intoarcerea din Republica Moldova, un comandament de iarna la Palatul Victoria, care este programat sa inceapa la ora 20:30, au precizat surse.

Viorica Dancila il AVERTIZEAZA pe Ministrul Transporturilor: Va RASPUNDE CU FUNCTIA daca...

Premierul Viorica Dancila a vorbit duminica seara despre proiectele sale de infrastructura, transmitandu-i un avertisment dur ministrului Transporturilor, Lucian Sova. Ea a spus, intr-o emisiune la RTV, ca.

Viorica Dancila despre relatia cu Iohannis: Pe proiecte importante pentru Romania trebuie sa avem echilibru si sa mergem impreuna

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, la Romania Tv, ca o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis pe proiecte importante nu poate fi decat benefica pentru Romania si romani, reamintind ca inca de la preluarea mandatului a anuntat ca doreste o relatie interinstitutionala foarte buna Presedintie-Guvern-Parlament.

Viorica Dancila, despre relatia cu Iohannis: Pe proiecte importante pentru Romania trebuie sa avem echilibru si sa mergem impreuna

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, la Romania Tv, ca o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis pe proiecte importante nu poate fi decat benefica pentru Romania si romani, reamintind ca inca de la preluarea mandatului a anuntat ca doreste o relatie interinstitutionala foarte buna Presedintie-Guvern-Parlament.

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute in urma, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

CNCD: Viorica Dancila nu a discriminat

Premierul Viorica Dancila nu a discriminat atunci cand a folosit termenul autist, arata o decizie a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Decizia, adoptata cu majoritate de voturi, poate fi atacata la instanta de contencios administrativ.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Igor Dodon: Un presedinte trebuie sa fie al tuturor cetatenilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca are cunostinta despre declaratiile presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, privitoare la Romania si ca, in opinia sa, fara a da sfaturi, un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )