Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Viorica Dancila cere ministrului Educatiei prelungirea cu o saptamana a vacantei de vara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila cere ministrului Educatiei prelungirea cu o saptamana a vacantei de vara

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, in sedinta de Guvern de miercuri, sa ia in calcul prelungirea vacantei de vara cu o saptamana. Va rog, doamna ministru Ecaterina Andronescu sa luati in calcul inceperea anului scolar de la 16 septembrie. Sunt convinsa ca este inca masura asteptata de elevii din Romania. La finalul sedintei, purtatorul de cuvant al Guvernului va prezenta actele adoptate in sedinta, i-a spus Viorica Dancila ministrului Educatiei. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, solicitare ferma catre presedintele Iohannis: Demiterea directorului STS

Premierul Viorica Dancila a transmis doua solicitari ferme presedintelui Klaus Iohannis, duminica seara, ca urmare a tragediei de la Caracal. in conditiile in care Iohannis va face o declaratie de presa la.

Cazul CARACAL, discutat in sedinta de Guvern. Viorica Dancila: Am trimis Corpul de Control la MAI (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca a trimis o echipa a Corpului de Control la MAI. Romanii trebuie sa creada in MAI, a spus Dancila, precizand ca.

Ce va propune Viorica Dancila in CSAT. Cum vrea sa spele imagine guvernului cu ajutorul lui Raed Arafat

Premierul Romaniei Viorica Dancila, a prezentat principalele subiecte pe care le va propune, astazi 30 iulie, in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), intr-o postare facuta pe o retea de socializare. Cazul din Caracal va fi pe masa CSAT. Viorica Dancila, despre propunerile pentru CSAT Viorica Dancila a expus principalele puncte .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Viorica Dancila, despre cazul de la Caracal: ii vom pedepsi drastic pe toti cei implicati

Viorica Dancila a anuntat ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI. Premierul a declarat ca romanii trebuie sa continue sa creada in MAI si a precizat ca toti cei care au dat dovada de incompetenta in cazul crimei din Caracal ar trebui pedepsiti drastic. Viorica Dancila, declaratii la .

Liderii PSD s-au reunit in Comitetul Executiv. Viorica Dancila a fost intrebata daca fiul ei este in siguranta la Curtea de Conturi

Sedinta PSD s-a incheiat, iar Viorica Dancila a plecat fara sa faca vreo declaratie. Ea a iesit pe o usa laterala si s-a urcat direct in masina. Liderii PSD s-au reunit, luni seara, in sedinta Comitetului Executiv. Nici la sosire, Viorica Dancila nu a facut declaratii. in fata sediului partidului din Baneasa, unde are loc sedinta, se afla cativa protestatari care au un banner negru pe care scrie: Voi le-ati ucis!.

VIORICA DANCILA: Cer partidelor sa nu politizeze cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, le-a cerut sambata partidelor politice sa aiba o atitudine responsabila si sa nu politizeze cazul de la Caracal, precizand ca a stabilit, alaturi de colegii din PSD, amanarea Congresului formatiunii, programat pentru data de 3 august.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Viorica Dancila: Pe mine, ca femeie si ca mama, ceea ce s-a intamplat la Caracal m-a zdruncinat

Premierul Viorica Dancila a declarat razboi criminalitatii si a solicitat clasei politice sa se implice in lupta impotriva criminalitatii. Solicit clasei politice si tuturor factorilor responsabili in.

Viorica Dancila: Nu putem da timpul inapoi, dar putem privi inainte. Declar razboi impotriva criminalitatii

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri seara mai multe masuri luate in urma tragediei de la Caracal. Se implinesc cinci zile de cand vestea cutremuratoare ne-a lovit cazul de la Caracal - n. red.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )