Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Nu cred ca trebuie presedintele sa imi spuna cand sa merg in Parlament

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Nu cred ca trebuie presedintele sa imi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si.

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

POZA ZILEI: Cum a fost surprinsa Viorica Dancila la intalnirea de la Guvern cu premierul Poloniei

Premierul Viorica Dancila l-a primit miercuri la Palatul Victoria pe omologul sau din Polonia, Mateusz Morawiecki, cu ocazia celei de-a doua runda de consultari interguvernamentale romano-poloneze. Cu ocazia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )