Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Nu cred ca trebuie presedintele sa imi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si.

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

POZA ZILEI: Cum a fost surprinsa Viorica Dancila la intalnirea de la Guvern cu premierul Poloniei

Premierul Viorica Dancila l-a primit miercuri la Palatul Victoria pe omologul sau din Polonia, Mateusz Morawiecki, cu ocazia celei de-a doua runda de consultari interguvernamentale romano-poloneze. Cu ocazia.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )