Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu merg in SUA pentru poze, ci pentru a reprezenta tara si a intari relatiile transatlantice

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca vizita pe care urmeaza sa o efectueze, incepand de duminica, in SUA are drept scop consolidarea relatiilor transatlantice, precum si. continuă pe Antena3

Ramona Manescu a gasit pretextul perfect pentru a merge alaturi de Viorica Dancila in SUA: Fotografiile de campanie cu liderii importanti americani se lasa insa asteptate

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a gasit pretextul perfect pentru a o insoti pe Viorica Dancila in SUA. Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca aceasta va participa la ceremonia dedicata preluarii.

Digi 24: Viorica Dancila a obtinut fotografia pentru care Dragnea a platit 100.000 de dolari - surse

Inca de saptamana trecuta, echipa premierului incerca sa obtina o intalnire la nivel inalt, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru Digi24. ro.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

VIDEO Dancila si pactul sau pentru bunastarea romanilor: De la Opozitie, am vazut incercarea de a conditiona semnarea pactului de demisia Guvernului

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat, luni, atitudinea partidelor din Opozitie referitoare la pactul propus saptamana trecuta, afirmand ca reprezentantii acestor formatiuni au incercat sa conditioneze semnarea acestui document de demisia Guvernului si de alegeri anticipate.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Nu cred ca trebuie presedintele sa imi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Paleologu: Dancila si Barna pleaca in SUA pentru a ingrasa porcul in ajun. Singurul care are ce cauta in State Unite este Iohannis

Theodor Paleologu, candidatul PMP la presedintie, ii acuza pe contracandidatii Viorica Dancila si Dan Barna ca se tem sa vina la dezbateri despre viitorul romaniei, in schimb si-au programat vizite in SUA in incercarea de a-si crea o imagine la nivel international. El mia comenteaza ca singurul care este indreptatit sa fie in SUA este presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )