Libnet.ro
UNICEF

17:00

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Hotnews Hotnews,
 Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Cum a fost ignorata Viorica Dancila de oficialii americani: Vicepresedintele SUA ar fi anulat intalnirea cu sefa Guvernului, iar secretarul energiei posteaza imagini doar cu Ramona Manescu, devenita motiv de disputa intre Palate (GALERIE FOTO)

Vizita Vioricai Dancila in SUA se dovedeste cu fiecare zi un esec de proportii. Potrivit programului aparut, initial, in spatiul public, sefa Guvernului ar fi avut programata o intalnire cu.

in SUA, Viorica Dancila comenteaza pe tema motiunii de cenzura: Nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu va trece nici de aceasta data. Aceasta adauga ca tentativele anterioare au esuat lamentabil si ca PSD este un partid unit care isi va duce programul de guvernare la capat.

Premierul, intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA. Viorica Dancila: Romanii din diaspora vorbesc tot mai des despre progresele acestui guvern (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA, ca romanii de peste vorbesc din ce in ce mai des despre progresele facute de acest gu.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Premierul Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA Mike Pence dupa ce acesta din urma si-a anulat majoritatea intalnirilor de saptamana asta ca urmare a declansarii procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump, sustin surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pregatita de opozitie nu va trece in urma votului din Parlament. intr-o postare pe Facebook, Dancila sustine ca demersul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )