Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: incurajez romanii din diaspora sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara

Prim-ministrul Viorica Dancila si membrii delegatiei guvernamentale s-au intalnit vineri cu reprezen.

Viorica Dancila: Incurajez romanii din diaspora sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara

Viorica Dancila si membrii delegatiei guvernamentale s-au intalnit vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, carora le-au prezentat evolutiile si potentialul de dezvoltare ale tarii noastre, premierul subliniind ca Romania este.

Ai un business? Uite 4 metode PRACTICE pentru a atrage cat mai multi clienti

Mediul de afaceri a inceput sa fie din ce in ce mai tentant pentru romani. Fondurile europene nerambursabile au impulsionat multi tineri sa isi deschida o afacere si sa ajunga propriii sefi.

Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Premierul Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA Mike Pence dupa ce acesta din urma si-a anulat majoritatea intalnirilor de saptamana asta ca urmare a declansarii procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump, sustin surse politice pentru Adevarul.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

Varujan Vosganian o ironizeaza pe Viorica Dancila, dupa ce intr-o fotografie de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite, premierului romani se vede doar coafura. GALERIE FOTO Purtatorul de.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila: Guvernul Romaniei a adoptat unele dintre cele mai ambitioase masuri de stimulare a afacerilor din regiune

Viorica Dancila, aflata in vizita de lucru in Statele Unite, a participat la o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane interesate de oportunitatile de afaceri oferite de economia romaneasca, prilej cu care a exprimat dorinta Romaniei de a.

Instanta a decis: Ordin prin care Viorica Dancila l-a demis pe Adrian Petcu din functia de secretar de stat la MAI, suspendat de Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea ordinului prin care premierul Viorica Dancila l-a suspendat pe Adrian Petcu din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, informeaza Europa.

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )