Libnet.ro
UNICEF

10:31

Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comentat la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu membrii Casei Regale, scandalul momentul, cel al declansarii de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedurii de. continuă pe B1

Viorica Dancila, prima vizita la Bruxelles in calitate de premier. Cu cine se va intalni prim-ministrul

Premierul Viorica Dancila se afla marti si miercuri la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Executivului de la Bucuresti. Ea urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele Consiliului.

Comisia Europeana, reactie la cererea de revocare a sefei DNA: Urmarim indeaproape si cu ingrjorare. Daca presiunea asupra DNA va afecta lupta anticoruptie din Romana, Comisia si-ar putea reevalua concluzia din raportul MCV

Comisia Europeana a precizat, intr-o pozitie transmisa HotNews. ro, ca urmareste indeaproape si cu ingrijorare ultimele evolutii din Romania a procedurii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, amintind faptul ca in precedentele rapoarte MCV, faptul ca DNA si-a mentinut nivelul rezultatelor in fata presiunii intense a fost marcat ca un semn de sustenabilitate. Comisia a notat in raportul sau ca, in cazul in care presiunea incepe sa afecteze lupta anticoruptie, Comisia ar putea fi nevoita sa reevalueze aceasta concluzie.

Dancila, prima reactie referitoare la posibila revocare a lui Kovesi: Nu conteaza daca eu sustin sau nu. Nu trebuie eu sa dau un verdict

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu vrea sa discute despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sefa a DNA.

KOVESI, PRIMA REACTIE dupa cererea de REVOCARE din functie, facuta de Tudorel Toader: Voi ...

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut vineri dimineata prima reactie de dupa anuntul ministrului Tudorel Toader de incepere a procedurii de revocare din functie. Sefa DNA a precizat ca se va.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi. Am spus de fiecare data ca justitia trebuie sa fie libera. Am ascultat raportul la televizor, am vazut ce este.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Margareta, Custodele Coroanei romane

Premierul Viorica Dancila a participat vineri la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, si Alteta Sa Regala Principele Radu. Aceasta a fost prima intalnire a prim-ministrului cu Familia Regala a Romaniei, de la preluarea mandatului, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )