Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premiile Oscar 2020: cum se vor imbraca vedetele de la Hollywood, conform expertilor

Playtech Playtech,
Premiile Oscar 2020: cum se vor imbraca vedetele de la Hollywood, conform expertilor

Mai sunt doar cateva zile pana la decernarea premiilor Oscar 2020, iar dincolo de distinctiile efective, multi sunt curiosi de tinutele vedetelor. Daca ai o fascinatie pentru moda, este foarte probabil sa stai cu ochii atintiti pe tinutele vedetelor de la Hollywood, in momentul in care se vor perinda pe covorul rosu sau se vor . continuă pe Playtech

Ce spune Irina Margareta Nistor despre filmele nominalizate la premiile Oscar 2020 sicare este favoritul sau

Criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre productiile nominalizate la premiile Oscar 2020 si a dezvaluit care este favoritul sau.

Gafa comisa de Academia Americana de Film: a postat si apoi a sters predictiile pentru castigatorii Oscar 2020

Academia Americana de Film a facut o gafa de proportii postand pe Twitter ceea ce par a fi propriile predictii privind castigatorii premiilor Oscar 2020, care vor fi dezvaluiti lumii intregi pe 9 februarie.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Premiile BAFTA 2020, lista completa a castigatorilor: ce au primit 1917, Joker, Parasite sau Jojo Rabbit

Premiile BAFTA 2020 au fost decernate aseara la Londra. Printre marii castigatori ai serii s-au numarat 1917, Joker, Judi, Parasite si Jojo Rabbit. Chiar daca in Statele Unite sezonul.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 2 FEBRUARIE 2020. Gemenii vor avea mai multa incredere

Iata pentru DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Nominalizarile si castigatorii premiilor Oscar: cine le alege si cum?

Premiile Oscar sunt unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, insa procesul de alegere a castigatorilor este unul complicat. Daca esti pasionat de filme, probabil te.

Premiile BAFTA 2020! LISTA MARILOR CASTIGATORI! CEL MAI BUN FILM este... (FOTO)

Cea de-a 73-a editie a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts BAFTA) si-a desemnat castigatorii! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND.

Se apropie Gala Premiilor Oscar 2020! Care sunt surprizele acestui an?

Organizatorii evenimentului, citati de EFE au dezvaluit ca Penelope Cruz, Diane Keaton si Keanu Reev.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )