Libnet.ro
UNICEF

10:00

Se apropie Gala Premiilor Oscar 2020! Care sunt surprizele acestui an?

România Liberă România Liberă,
Se apropie Gala Premiilor Oscar 2020! Care sunt surprizele acestui an?

Organizatorii evenimentului, citati de EFE au dezvaluit ca Penelope Cruz, Diane Keaton si Keanu Reev. continuă pe România Liberă

inscrierea la clasa pregatitoare incepe pe 4 martie 2020 Care sunt noutatile in procedura de inscriere si calendarul complet de inscriere - proiect

Inscrierea la clasa pregatitoare incepe pe 4 martie cand parintii completeaza online sau la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor cererile-tip de inscriere. Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, zilnic, in intervalul orar 8,00- 18,00 luni-vineri), potrivit proiectele de metodologie si de calendar al incrierii pus in dezbatere publica de Ministerul Educatiei. Fiecare scoala isi va stabili criteriile specifice care nu pot include existenta unor liste de preinscrieri, organizate in afara calendarului inscrierii, sau orice alte proceduri care nu respecta spiritul si litera metodologiei.

Castigatorii Premiilor BAFTA 2020. Filmul 1917 a dominat lista!

Duminica seara a avut loc gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020, pe scena Royal Albert Hall din Londra! La editia din acest an, pelicula 1917 a fost marea castigatoare! Iata ce alte productii si actori s-au numarat printre cei ce au primit trofee! .

Curs valutar BNR luni, 3 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar! in fiecare zi lucratoare, BNR actualizeaza valorile monedelor de circulatie internationala. Noile cotatii vor urma sa apara in jurul orei 13:00. Iata cat este Euro, Dolarul, Lira sterlina sau Francul elvetian azi, 3 februarie! Curs valutar BNR pentru luni, 3 februarie Specialisii de la Banca Nationala .

Calendarul complet al inscrierii in clasele pregatitoare in anul scolar 2020- 2021: Ministerul propune ca inscrierea sa inceapa pe 4 martie

Ministerul Educatiei a publicat in dezbatere publica calendarul si metodologia pentru inscrierea la scoala in anul scolar 2020-2021. Prima etapa de inscriere va avea loc in luna martie, iar cea de-a doua etapa de inscriere va avea loc in luna aprilie, dupa vacanta de Paste. inscrierea la clasa pregatitoare incepe pe 4 martie 2020 Care sunt noutatile in procedura de inscriere si calendarul complet de inscriere - proiect.

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor.

HOROSCOP RUNE, 3-9 FEBRUARIE 2020. Berbecii sunt fie prea sensibili, fie prea agresivi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Demitere dupa jumatate de an in cazul Caracal: Comisarul sef Nicolae Alexe a fost destituit Marcel Vela: Urmeaza si ceilalti care sunt in concedii medicale

Nicolae Alexe, sef adjunct al IPJ Olt, cel care a gestionat in iulie 2019 cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, a fost destituit din Politie, a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Acesta spune ca vor urma si altii, insa sunt in concedii medicale. Premierul Ludovic Orban a spus ca trebuie verificati daca nu sunt bolnavi inchipuiti.

Care sunt noile reguli pentru ridesharing. Soferii se tem de amenzi usturatoare

Doar jumatate din soferii de ridesharing vor iesi pe trasee astazi. Soferii se tem de amenzi usturatoare, iar calatorii se plang ca platesc dublu pentru o cursa. Sunt cateva dintre efectele legii care a intrat in vigoare in urma cu doua zile.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, de dimineata, pe alocuri in zonele joase se va inregistra ceata care favorizeaza producerea poleiului.

Astazi intra in vigoare noile reglementari privind ridesharingul Care sunt conditiile pentru soferii care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango

Noile reglementari privind ridesharingul au intrat in vigoare sambata, a anuntat Politia Romana, care explica conditiile pentru cei care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )