Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, dupacea mai mare avarie din istorie a sistemului de termoficare: A fost sabotaj industrial

Adevărul Adevărul,
Firea, dupacea mai mare avarie din istorie a sistemului de termoficare: A fost sabotaj industrial

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca avaria care a afectat 300 de blocuri de locuinte din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti a fost remediata, sistemul se incarca, iar in noaptea de luni spre marti toate blocurile vor avea agent termic. continuă pe Adevărul

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Scurtmetraj senzational publicat de SUA, in prag de Defender Europe 20. Ce contributie va avea Romania la cel mai mare exercitiu multinational al Aliantei din ultimul sfert de secol (VIDEO)

Defender Europe 20 este pe care sa inceapa, iar soldatii statelor aliate se pregatesc sa puna in scena cel mai mare exercitiu militar multinational al Aliantei din ultimii 25 de ani. Acestea fiind.

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Atragerea si retinerea angajatilor erau proceduri mult mai simple in urma cu cativa ani pe piata HORECA, cand competitia era mai redusa, iar raportul dintre angajatii din sectorul privat versus cel public s-a schimbat, iar statul a devenit cel mai mare.

Ce spune Ilinca Vandici despre pozele cu ea nud. Cum a reactionat tatal ei: Rusine mai mare

Ilianca Vandici a vorbit pentru prima oara de pozele nud cu aceasta. Regreta sau nu pictorialele nud pe care le-a facut in tinerete? Moderatoarea emisiunii Barvo, ai Stil a marturisit tot. Ilinca Vandici, despre pictorialele nud cu ea Cunoscuta prezentatoare de la cel mai iubit show de moda din Romania a vorbit despre pictorialele nud .

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare.

SUA isi inchide granitele pentru cea mai mare economie a Africii

Administratia Trump a emis un nou ordin prezidential ce vizeaza limitarea accesului la sistemul sau de imigrare pentru sase tari. Mai exact, incepand din 22 februarie 2020, cetatenii din Nigeria, Eritreea, Sudan, Tanzania, Kargazstan si Burma Myanmar) nu vor mai putea beneficia de vize de imigrant.

INTERVIU Cum a ajuns Romania sa declare epidemie de gripa in anul in care s-au vaccinat cei mai multi romani din ultimii 10 ani

Numarul romanilor care s-au vaccinat anul acesta impotriva gripei este cel mai mare din ultimii 10 ani dupa pandemia din 2009). Cu toate acestea, abia s-a apropiat de jumatate din numarul celor care ar trebui sa se vaccineze anual, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, medic de familie si coordonatorul Grupului National de Vaccinologie. Este unul dintre factorii care au dus la declansarea epidemiei, dar nu singurul, spune Gindrovel Dumitra. El subliniaza ca nu putem spune ca s-au facut neaparat greseli care au dus la declararea epidemiei, mai ales ca virusul gripal este unul capricios - poate suferi modificari importante de la an la an.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )