Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiile Oscar. Lista nominalizarilor pentru cele mai bune filme

Antena3 Antena3,
Premiile Oscar. Lista nominalizarilor pentru cele mai bune filme

Premiile Oscar. Lungmetrajul Roma, regizat de Alfonso Cuaron, se numara printre peliculele care au fost nominalizate marti la premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Premiile. continuă pe Antena3

Cele mai bune diete in 2019. Pe ele trebuie sa le urmezi ca sa slabesti

In ultimii ani, oamenii au devenit din ce in ce mai preocupati de modul in care arata. De la silueta pana la frumusetea chipului, tot mai multi oameni cauta perfectiunea. Asa ca am adunat, pentru voi, cele mai bune diete in 2019. Daca vrei sa slabesti, pe ele trebuie sa te bazezi.

Cele mai bune carti de afaceri care i-au inspirat pe romani in 2018

Best-seller-ul international Tata bogat, tata sarac scris de Robert T. Kiyosak i a fost vedeta cartilor de afaceri, avand in 2018 cele mai mari vanzari pe elefant. ro in acest segment. Cartea care promite sa ofere un sprijin valoros pentru educatia.

Cine sunt cei doi romani care au dat lovitura cu un restaurant in Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Frantei

Un clujean si un bucurestean s-au asociat si au deschis un resturant in zona buna a Parisului, iar rezultatul a fost pe masura. Ibrik Kitchen, localul detinut de cei doi romani, a fost inclus recent de revista Vogue in topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Frantei.

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

VIDEO Nominalizarile la premiile Oscar 2019

Academia de film americana anunta marti nominalizarile pentru cele 24 de categorii de premii care vor fi decernate la cea de-a 91-a editie a galei Oscar.

Nominalizarile la premiile Oscar 2019 sunt anuntate astazi la Los Angeles

Nominalizarile pentru cele 24 de categorii de premii care vor fi decernate la cea de-a 91-a editie a galei Oscar vor fi anuntate marti, la Los Angeles, de Academia de film americana, informeaza Mediafax.

Oscar 2019: ce filme au fost nominalizate pentru cele mai dorite premii din industrie

Academia Americana de Film si-a desemnat nominalizarile pentru premiile Oscar. inainte de anuntarea acestora printre favoriti s-au numarat filme precum A Star is Born, Roma sau Bohemian.

Nominalizarile la Premiile Oscar 2019! Cine vor fi castigatorii?

S-au anuntat nominalizarile la Premiile Oscar 2019! Roma si The Favorite conduc clasamentul cu nu mai putin de 10 nominalizari fiecare, urmate de A Star is Born si Vice, fiecare cu cate 8 nominalizari.

VIDEO Care este sectorul Capitalei cu cele mai multe masini sparte de hoti si care este cel mai sigur

Sase masini sunt sparte, zilnic, de hoti, in Capitala. Iar acestea sunt doar cazurile raportate, pentru ca in realitate cifrele ar fi de doua ori mai mari, spun politistii. Anul trecut, cele mai multe masini au fost sparte in sectorul 2 al Capitalei. La polul opus, cu cele mai putine astfel de spargeri, se afla sectorul 6.

Jucator n piata valutara: Piata si da seama ca BNR nu poate mari preturile. Pe dobnzile de swap - cele mai relevante - preturile se tranzactioneaza la peste 7%

E normal ca asemenea actiuni sa aiba loc. Daca cei din piata simt o vulnerabilitate, isi vor adapta comportamentul in consecinta. Atacul speculativ presupune ceva coordonat. Piata isi da seama ca BNR e legata de maini si ca nu poate mari dobanzile asa cum poate si-ar dori. Pe dobanzile de swap - care sunt cele mai relevante - preturile au sarit foarte mult, se tranzactioneaza la peste 7%. Datele din piata au sarit, intr-adevar, dar nu e un semnal clar pentru ca BNR sa urce dobanda-cheie, explica un dealer pentru HotNews. Potrivit a cel putin trei surse diferite, BNR incearca sa calmeze piata sa nu iasa nimeni cu previziuni prea dure. Am fost si eu atentionat, spune dealerul citat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3098 seconds )