Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai bune carti de afaceri care i-au inspirat pe romani in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune carti de afaceri care i-au inspirat pe romani in 2018

Best-seller-ul international Tata bogat, tata sarac scris de Robert T. Kiyosak i a fost vedeta cartilor de afaceri, avand in 2018 cele mai mari vanzari pe elefant. ro in acest segment. Cartea care promite sa ofere un sprijin valoros pentru educatia. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt cei doi romani care au dat lovitura cu un restaurant in Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Frantei

Un clujean si un bucurestean s-au asociat si au deschis un resturant in zona buna a Parisului, iar rezultatul a fost pe masura. Ibrik Kitchen, localul detinut de cei doi romani, a fost inclus recent de revista Vogue in topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Frantei.

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

Top 10 cele mai fiabile masini mai vechi de 6-7 ani

Organizatia germana de control tehnic al autoturismelor sorteaza anual rapoartele de service in functie de rata defectiunilor, si face apoi un top cu cele mai fiabile masini. Se iau in considerate rata.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai hotarate zodii. Nimic nu le sta in cale

Acestea sunt cele mai incapatanate, determinate, curajoase si hotarate dintre toate. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are multe de.

Spionul CIA Tony Mendez, care a inspirat filmul Argo, a murit la 78 de ani

Tony Mendez, agentul CIA cunoscut pentru scoaterea ostaticilor americani din Iran in 1980, intamplare care a inspirat filmul premiat cu Oscar Argo, a murit la 78 de ani, relateaza dpa. Condoleantele mele.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari si unde cele mai mici

In Romania exista putin peste 3,56 milioane de pensionari care au iesit la pensie la limita de varsta, veniturile medii ale acestora fiind de 1. 340 lei. Diferentele dintre veniturile acestora sunt insa majore, ajungand si la aproape 800 de lei intr-o zona mai bogata, fata de una mai saraca.

Care sunt cele mai importante proiecte pentru Zalau. Cetatenii, invitati sa aleaga intre parcul industrial, centura ocolitoare sau linia de tramvai

Cetatenii si actorii locali sunt invitati sa ierarhizeze 10 proiecte pe care le considera esentiale pentru dezvoltarea Zalaului, in valoare de peste 1 miliard de euro.

Unde mai calatorim: orasele cu cele mai ieftine hoteluri de cinci stele

Antalya, Turcia, este orasul in care turistii gasesc cele mai mici tarife la hotelurile de cinci stele, potrivit unui studiu citat de independent. co. uk . La polul opus, orasul cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele este San Francisco, SUA.

Chirurgul roman care opereaza in cele mai sarace zone ale lumii

Emil Barbu este un medic chirurg, in prezent angajat al Spitalului Municipal din Campina, format la Cluj, dar care a salvat vieti omenesti in toate colturile lumii. Are 35 de ani si a trait cat altii intr-o viata intreaga. in prezent, se afla la mii de kilometri departare, in Cornul Africii, unde alina durerea copiilor etiopieni.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )