Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premiile Oscar - Noi reguli la categoria cel mai bun film: Deschiderea trebuie sa fie mai mare pentru a reflecta populatia globala diversa

Hotnews Hotnews,
 Premiile Oscar - Noi reguli la categoria cel mai bun film: Deschiderea trebuie sa fie mai mare pentru a reflecta populatia globala diversa

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria cel mai bun film a premiilor Oscar. continuă pe Hotnews

Premiile Oscar 2020. Noi reguli pentru eligibilitatea productiilor la categoria Cel mai bun film

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria Cel mai bun film a premiilor Oscar, scrie news. ro.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Daca aceasta tehnica functioneaza, un robot ar putea fi cel mai bun caraus

Robotii umanoizi ar putea ajuta in curand oamenii sa indeplineasca o mare varietate de sarcini. Multe dintre sarcinile pe care acesti roboti sunt proiectate sa le indeplineasca implica.

Cel mai bun telefon cu Android: totul despre Google Pixel 5, inaintea lansarii oficiale

Telefoanele Google nu sunt la fel de populare precum cele de la Samsung, Apple sau Huawei, dar daca esti un fan al sistemului de operare Android, nu trebuie sa te uiti in alta parte. Oficialii.

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

Alegeri locale: Noi reguli pentru obtinerea vizei de flotant

Noi reguli pentru cererile privind stabilirea resedintei, in contextul alegerilor locale din 27 septembrie. Solicitantul trebuie sa locuiasca mai mult de 15 zile la locuinta secundara, trebuie declarat motivul stabilirii resedintei si, daca sunt mai multe cereri la aceeasi adresa, se fac verificari. Daca in urma verificarilor se constata ca persoana respectiva nu locuieste efectiv la adresa declarata, solicitarea de resedinta se respinge.

Andreea Marin, cel mai penibil moment in direct la TV. Ce s-a intamplat cu vedeta

Andreea Marin n-ar fi vrut sa se puna in postura asta in fata fanilor. Ce s-a intamplat cu vedeta si cum si-a facut debutul in categoria persoanelor publice care au avut parte de momente deloc fericite in direct la TV? Andreea Marin, moment penibil in direct Andreea Marin a oferit detalii nestiute despre un moment .

FOTO Festivalul international de film de dans - BIDFF - si-a desemnat castigatorii. Care este cel mai bun film romanesc

Scurtmetrajul Navigation, regizat de Marlene Millar, in coregrafia lui Sandy Silva, a fost desemnat marele castigator al celei de-a sasea editii a Bucharest International Dance Film Festival, care s-a incheiat duminica.

Are 57 de selectii la nationala si a fost ales de doua ori cel mai bun fotbalist roman, dar livreaza mancare prin Uber Eats

Fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, ajuns acum la varsta de 70 de ani,a vorbit despre viata pe care o duce peste ocean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )