Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

Premiile Oscar 2020. Noi reguli pentru eligibilitatea productiilor la categoria Cel mai bun film

Adevărul Adevărul,
Premiile Oscar 2020. Noi reguli pentru eligibilitatea productiilor la categoria Cel mai bun film

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria Cel mai bun film a premiilor Oscar, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Noi reguli pentru eliberarea vizei de flotant, cu trei saptamani inainte de scrutinul pentru alegerea primarilor

Viza de flotant se acorda pentru o perioada ce nu poate depasi un an, la cererea persoanei care locuieste mai mult de 15 zile la o locuinta diferita de cea stabila, iar Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al.

Alegeri locale: Noi reguli pentru obtinerea vizei de flotant

Noi reguli pentru cererile privind stabilirea resedintei, in contextul alegerilor locale din 27 septembrie. Solicitantul trebuie sa locuiasca mai mult de 15 zile la locuinta secundara, trebuie declarat motivul stabilirii resedintei si, daca sunt mai multe cereri la aceeasi adresa, se fac verificari. Daca in urma verificarilor se constata ca persoana respectiva nu locuieste efectiv la adresa declarata, solicitarea de resedinta se respinge.

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

Premiile Oscar - Noi reguli la categoria cel mai bun film: Deschiderea trebuie sa fie mai mare pentru a reflecta populatia globala diversa

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria cel mai bun film a premiilor Oscar.

IN CONTEXTUL ALEGERILOR LOCALE 2020: Asociatia Romana pentru Smart City lanseaza Ghidul Alegatorului Smart

Asociatia Romana pentru Smart City lanseaza Ghidul Alegatorului Smart, un instrument de orientare adresat cetatenilor care isi doresc sa traiasca intr-o comunitate moderna, dezvoltata, sustenabila, cu servicii publice accesibile si de calitate, anunta un comunicat de presa al organizatiei.

Alegeri parlamentare 2020. Mesaj important pentru romanii aflati in strainatate

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru Senat si Camera Deputatilor este 22 octombrie.

Cele 3 reguli pentru un pachetel de scoala perfect. Alimentele care intaresc imunitatea copiilor

Suntem la inceput de sezon rece si sistemul imunitar al copiilor de scoala este pus la grea incercare in lupta cu agentii patogeni, precum virusii si bacteriile. Iar o alimentatie adecvata poate stimula sistemul imunitar. Nutritionistul Lygia Alexandrescu ne spune care sunt alimentele cu care putem creste imunitatea celor mici.

Italia, noi decizii pentru toti romanii care merg la ei in tara

Pe fondul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele saptamani, Italia a decis prelungirea normelor de restrictie.

HUAWEI ROADSHOW 2020 Solutii inovative pentru viitorul 5G, prezentate la Bucuresti

Huawei a continuat si anul acesta campania Roadshow, o initiativa a companiei chineze prin care isi prezinta inovatiile din tehnologie sub forma unei expozitii in numeroase orase din lume. Tehnologiile sunt prezentate in interiorul unui pavilion personalizat din parcarea hotelului Marriot sI, la fel ca anul trecut, accentul este pus pe partea de 5G.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3401 seconds )