Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Hotnews Hotnews,
 Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat miercuri lui Emmanuelle Charpentier Franta) si Jennifer Doudna SUA), doua geneticiene care au creat foarfecele molecular capabil sa modifice genele umane, un avans considerat revolutionar, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru Chimie, acordat lui Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, femeile care au rescris codul vietii

Premiul Nobel pentru Chimie a fost acordat astazi, in apropierea orei 13:00, lui Emanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru crearea unei modalitati de rescriere a codului vietii.

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP.

UPDATE Premiul Nobel pentru medicina 2020 - britanicul Michael Houghton si americanii Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat luni britanicului Michael Houghton si americanilor Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C, anunta AFP.

Premiul Nobel pentru Fizica, acordat pentru investigatii privind gaurile negre si pentru descoperiri astronomice

Cercetatorii Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez au primit, marti, premiul Nobel pentru Fizica pe anul 2020, pentru investigatii privind gaurile negre si descoperiri astronomice. Mai exact, Roger.

Cine a castigat Premiul Nobel pentru medicina in contextul pandemiei de coronavirus

Americanii Harvey J. Alter si Charles M. Rice, impreuna cu omul de stiinta britanic Michael Houghton au primit luni Premiul Nobel pentru medicina sau fiziologie pentru descoperirea virusului hepatitei.

Premiul Nobel pentru Fizica 2020: cine sunt castigatorii din acest an

Comitetul Nobel a anuntat marti, 6 octombrie, castigatorii din acest an ai Premiului Nobel pentru Fizica. Juriul a decis sa premieze cercetarile facute pentrucele mai intunecate.

Descoperirile gaurilor negre castiga Premiul Nobel pentru fizica in 2020

Britanicul Roger Penrose, Reinhard Genzel din Germania si americanul Andrea Ghez au castigat marti P.

Premiul Nobel pentru Fizica, impartit in doua: castigatorii au realizat descoperiri extraordinare despre gaurile negre

Premiul Nobel pentru Fizica a fost acordat astazi, putin dupa ora 13:00 ora Romaniei), lui Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez, pentru descoperiri legate de gaurile negre.

Premiul Nobel 2020 pentru Chimie. Emmanuelle Charpentier si Jennifer A. Doudna, laureate pentru dezvoltarea unei metode de editare a genomului

Emmanuelle Charpentier, din Franta si Jennifer A. Doudna, din Statele Unite ale Americii sunt laureatele Premiului Nobel 2020 pentru chimie. Distinctia a fost oferita pentru dezvoltarea unei metode de editare a ge.

Premiul Nobel in medicina, acordat pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat in comun unui trio american-britanic, care ii are in compozitie pe Harvey J. Alter, Michael Houghton si Charles M. Rice, pentru descoperirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )