Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat pentru imbunatatirea teoriei licitatiei

România Liberă România Liberă,
Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat pentru imbunatatirea teoriei licitatiei

Economistii americani Paul R. Milgrom si Robert B. Wilson, de la Universitatea Stanford, au castigat. continuă pe România Liberă

Premiul Nobel pentru Economie 2020, atribuit americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, care au conceptualizat o teorie despre optimizarea vanzarilor la licitatie

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit, luni, la Institutul Karolinska din Stockholm, lui Paul R. Milgrom siRobert B. Wilson. Cei doi americani au fost recmpensati pentru imbunatatirile aduse teoriei.

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost acordat Programului Alimentar Mondial WFPPAM) al ONU, pentru efoturile sale de a combate foametea, relateaza BBC.

Premiul Nobel pentru Pace 2020 - Programul alimentar mondial al Natiunilor Unite

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost decernat vineri Programului alimentar mondial PAM) al Natiunilor Unite, a anuntat comitetul Nobel norvegian, care a subliniat ca nevoia de solutii multilaterale este mai vizibila ca niciodata, transmite AFP.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, pentru imbunatatiri aduse teoriei licitatiei

Americanii Paul Milgrom si Robert Wilson au castigat Nobelul pentru economie, pentru imbunatatiri aduse teoriei licitatiei si inventarea de noi formate de licitatie.

Premiul Nobel 2020 pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost decernat vineri, 9 octombrie 2020. in acest an, a fost acordat pentru Programul Alimentar Mondial PAM), al Natiunilor Unite ONU). Programul Alimentar a fost premiat.

Castigatoarea Premiului Nobel pentru fizica: N-as vrea sa cad intr-o gaura neagra

Astronomul american si profesoara a Universitatii din California, Andrea Ghez, tocmai a castigat anul acesta Premiul Nobel pentru fizica pentru lucrarile sale inovatoare in legatura cu.

Nobelul pentru Economie, acordat catre Paul Milgrom si Robert Wilson pentru inventarea de noi formate de licitatii

Paul R. Milgrom si Robert B. Wilson, cercetatori in cadrul Universitatii Stanford din Statele Unite, au primit premiul Nobel 2020 pentru Economie, a anuntat luni Academia Suedeza, potrivit Reuters.

Premiul Nobel pentru Pace in 2020. Cine a luat premiul la care visa Donald Trump

Programul Alimentar Mondial PAM) este laureatul Premiului Nobel pentru Pace din 2020, recompensat pentru eforturile sale impotriva foametei in lume, a anuntat vineri Comitetul Nobel, relateaza AFP.

Nobelul pentru Economie, acordat lui Paul Milgrom si Robert Wilson, experti in licitatii

Ultimul Nobel aparut, numit in mod oficial Premiul Bancii Suediei in Stiinte Economice in memoria lui Alfred Nobel a fost atribuit luni americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, experti in licitatii, relateaza AFP, preluat de News.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )