Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost acordat Programului Alimentar Mondial WFPPAM) al ONU, pentru efoturile sale de a combate foametea, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Premiul Nobel 2020 pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost decernat vineri, 9 octombrie 2020. in acest an, a fost acordat pentru Programul Alimentar Mondial PAM), al Natiunilor Unite ONU). Programul Alimentar a fost premiat.

Premiul Nobel pentru Pace 2020 - Programul alimentar mondial al Natiunilor Unite

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost decernat vineri Programului alimentar mondial PAM) al Natiunilor Unite, a anuntat comitetul Nobel norvegian, care a subliniat ca nevoia de solutii multilaterale este mai vizibila ca niciodata, transmite AFP.

Premiul Nobel pentru Fizica, acordat pentru investigatii privind gaurile negre si pentru descoperiri astronomice

Cercetatorii Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez au primit, marti, premiul Nobel pentru Fizica pe anul 2020, pentru investigatii privind gaurile negre si descoperiri astronomice. Mai exact, Roger.

Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat miercuri lui Emmanuelle Charpentier Franta) si Jennifer Doudna SUA), doua geneticiene care au creat foarfecele molecular capabil sa modifice genele umane, un avans considerat revolutionar, scrie AFP.

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP.

Louise Gluck a castigat Premiul Nobel pentru Literatura

Louise Gluck a castigat joi Premiul Nobel pentru Literatura. Comitetul Nobel care acorda premiul pentru Literatura a decis sa o recompenseze pe Gluck pentru vocea ei poetica inconfundabila care, cu o.

Premiul Nobel pentru chimie castigat de doua femei de stiinta pentru ,,foarfecele genetic

Doua femei de stiinta au castigat miercuri Premiul Nobel 2020 pentru Chimie, pentru crearea de foar.

Premiul Nobel pentru Pace in 2020. Cine a luat premiul la care visa Donald Trump

Programul Alimentar Mondial PAM) este laureatul Premiului Nobel pentru Pace din 2020, recompensat pentru eforturile sale impotriva foametei in lume, a anuntat vineri Comitetul Nobel, relateaza AFP.

Premiul Nobel pentru Chimie, acordat lui Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, femeile care au rescris codul vietii

Premiul Nobel pentru Chimie a fost acordat astazi, in apropierea orei 13:00, lui Emanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru crearea unei modalitati de rescriere a codului vietii.

Premiul Nobel pentru Fizica, impartit in doua: castigatorii au realizat descoperiri extraordinare despre gaurile negre

Premiul Nobel pentru Fizica a fost acordat astazi, putin dupa ora 13:00 ora Romaniei), lui Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez, pentru descoperiri legate de gaurile negre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )