Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premiul Nobel pentru Pace in 2020. Cine a luat premiul la care visa Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Premiul Nobel pentru Pace in 2020. Cine a luat premiul la care visa Donald Trump

Programul Alimentar Mondial PAM) este laureatul Premiului Nobel pentru Pace din 2020, recompensat pentru eforturile sale impotriva foametei in lume, a anuntat vineri Comitetul Nobel, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Premiul Nobel pentru Pace 2020 - Programul alimentar mondial al Natiunilor Unite

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost decernat vineri Programului alimentar mondial PAM) al Natiunilor Unite, a anuntat comitetul Nobel norvegian, care a subliniat ca nevoia de solutii multilaterale este mai vizibila ca niciodata, transmite AFP.

Premiul Nobel pentru Fizica 2020: cine sunt castigatorii din acest an

Comitetul Nobel a anuntat marti, 6 octombrie, castigatorii din acest an ai Premiului Nobel pentru Fizica. Juriul a decis sa premieze cercetarile facute pentrucele mai intunecate.

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Programului Alimentar Mondial al ONU

Premiul Nobel pentru Pace 2020 a fost acordat Programului Alimentar Mondial WFPPAM) al ONU, pentru efoturile sale de a combate foametea, relateaza BBC.

Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat miercuri lui Emmanuelle Charpentier Franta) si Jennifer Doudna SUA), doua geneticiene care au creat foarfecele molecular capabil sa modifice genele umane, un avans considerat revolutionar, scrie AFP.

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )