Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiul Nobel pentru Literatura a fost castigat de scriitorul francez Patrick Modiano

Adevărul Adevărul,
Premiul Nobel pentru Literatura a fost castigat de scriitorul francez Patrick Modiano

Scriitorul Patrick Modiano a primit premiul Nobel pentru literatura pe anul 2014, a anuntat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinte din Suedia, potrivit site-ului oficial al acestor distinctii. continuă pe Adevărul

Premiul Nobel pentru Fizica 2014, castigat de cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014. Comitetul Nobel i-a recompensat pe cercetatorii Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji.

Scriitorul Patrick Modiano, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2014

Francezul Patrick Modiano a primit premiul Nobel pentru literatura pe anul 2014, a anuntat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinte din Suedia. Modiano, in varsta de 69 de ani, este al.

Scriitorul francez Patrick Modiano este laureatul premiului Nobel pentru Literatura 2014

Scriitorul francez Patrick Modiano este castigatorul premiului Nobel pentru Literatura 2014, pentru arta memoriilor, prin care a evocat cele mai greu de inteles destine umane si a dezvaluit universul tarilor.

Premiul Nobel pentru Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Medicina pe 2014. Informatia a fost publicata in urma cu putin timp pe site-ul oficial al prestigioasei distinctii.

Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, pentru descoperirile lor in domeniul sistemului celular de locatie al creierului.

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii. Ulterior, se vor anunta premiile pentru Fizica, Chimie, Pace si cel pentru Economie, singurul care nu a fost instituit de magnatul suedez Alfred Nobel 1833-1896), inventator al dinamitei, ci a fost creat dupa jumatate de secol de Banca Suediei.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru descoperirea GPS-ului din creier

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru un studiu despre creierul uman

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

PREMII NOBEL Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii, relateaza vineri.

Trei cercetatori japonezi au obtinut premiul Nobel pentru fizica in 2014

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )