Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premiul Secera si Ciocanul- Liviu Dragnea: USR a adus mai multe pancarte cu mesaje in Parlament in timpul citirii motiunii de cenzura (FOTO)

B1 B1,
Premiul Secera si Ciocanul- Liviu Dragnea: USR a adus mai multe pancarte cu mesaje in Parlament in timpul citirii motiunii de cenzura (FOTO)

Parlamentarii USR au venit pregatiti pentru sedinta comuna a Parlamentului in care este dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva guvernului condus de Viorica Dancila. Cateva dintre acestea au. continuă pe B1

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

Ioan Rus i-a declarat razboi lui Liviu Dragnea. Ce mai inseamna in PSD-ul de astazi temutul Grup de la Cluj

Decizia lui Ioan Rus de a-l sustine pe Victor Ponta in lupte cu Liviu Dragnea si in incercarea de a atrage electoratul de stanga a adus in discutie asa-zisul Grup de la Cluj.

Deputata PSD, catre USR: Ia mai duceti-va dracului! (VIDEO)

Parlamentarii USR au impartit deputatilor PSD o scrisoare prin care au cerut revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei, dat fiind ca acesta a fost condamnat, in prima instanta, la.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Dupa a doua condamnare a lui Liviu Dragnea; dupa discursul urii pe care el l-a revarsat, cu toata forta partidului pe care-l conduce, asupra societatii; dupa escaladarea tensiunii sociale la un nivel pe care Romania nu l-a mai cunoscut din anii 90 incoace prezenta lui Liviu Dragnea ca inalt demnitar al statului are efecte nocive enorme asupra Romaniei, se arata in acest apel semnat de 120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

Liviu Dragnea ne-a facut, din nou, pe toti la portofel: poate da ordonanta de urgenta pe legile penale

Liderul PSD Liviu Dragnea seamana , intrucatva, cu Simona Halep cand era un pic mai mica: joaca exceptional in defensiva, dar e lamentabil in ofensiva. Ma refer strict la ceea ce se joaca si se vede - pe teren, nu si la ce se intampla in vestiar.

Liviu Dragnea, declaratie nervoasa, din spatele usii, despre nominalizarea lui Vlase la SIE: Sper sa treaca de comisii (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afisat vineri o atitudine extrem de nervoasa in fata jurnalistilor care ii adresau mai multe intrebari inainte de sedinta coalitiei din Parlament. Acesta s-a grabit.

Tudor Chirila, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, sunteti un calau. Mi-e frica de dumneavoastra VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani), una dintre cele mai puternice voci din breasla artistilor cand vine vorba de scena politica, a criticat din nou declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, printr-un live pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, decizie in privinta codurilor penale: E exclusa adoptarea unei ordonante de urgenta

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut noi precizari cu privire la codurile penale. intrebati daca exista tensiuni in coalitia de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Taricean.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )