Libnet.ro
UNICEF

20:30

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Antena3 Antena3,
Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia. continuă pe Antena3

VIDEO Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere, arunca cu droguri pe geam si ameninta cu cutitul

Centrul de carantina improvizat intr-un hotel situat la intrare in Ploiesti, in cartierul Albert, devine scena unor scandaluri zilnice. Unul dintre barbatii aflati in izolare, nemultumit de situatia in care se afla, face tot ce poate pentru a atrage atentia politiei.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Un barbat aflat in izolare a inceput sa arunce cu bani pe geam

Un prahovean izolat intr-unul dintre centrele de carantina din Ploiesti a facut un scandal monstru, nemultumit ca trebuie sa ramana inchis in camera doua saptamani.

Covid-19. Un barbat fara locuinta a fost preluat de jandarmi si izolat intr-un centru de carantina din judetul Buzau

Un barbat fara locuinta, din comuna buzoiana Berca, a fost transportat la unul dintre centrele de carantina din judetul Buzau, dupa ce ancheta epidemiologica a aratat ca este contact indirect cu o persoana aflata in izolare la domiciliu.

Gest de milioane facut de Gigi Becali! Oamenii vor putea face teste COVID-19 in clinica privata a omului de afaceri

Gigi Becali impresioneaza si de aceasta data cu implicarea de care da dovada in problemele cu care se confrunta Romania la aceasta ora. in plina pandemie, omul de afaceri Gigi Becali a pus la dispozitia statului roman serviciile oferite de clinica sa privata, pentru a putea efectua cat mai multe teste COVID-19. Un inceput de .

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV.

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )