Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un preot din Prahova ignora recomandarile autoritatilor si cheama enoriasii la slujba: Macar 100 sa fim

Adevărul Adevărul,
Un preot din Prahova ignora recomandarile autoritatilor si cheama enoriasii la slujba: Macar 100 sa fim

Ion Arion, preot paroh la Biserica Adormirea Maicii Domnului din orasul prahovean Boldesti-Scaieni, ignora recomandarile autoritatilor centrale si cheama credinciosii la slujba de duminica printr-un mesaj postat pe Facebook. continuă pe Adevărul

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV.

Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit enoriasii cu aceeasi lingura

Enoriasii fanatici nu pot fi tinuti in case nici macar in timpul unei crize sanitare. Din pacate, desi masurile autoritatilor au fost clare pentru majoritatea, credinciosii raman sa nesocoteasca cele indicate. Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit oamenii cu aceeasi lingura, spune multe. Mitropolia din Cluj, reactie halucinanta. A impartasit enoriasii .

Cum va fi inmormantata o romanca decedata in Italia din cauza coronavirusului. Pozitia autoritatilor din Romania

Primul cetatean roman care a murit, in Italia, din cauza virusului COVID-19, o femeie in varsta de 80 de ani din comuna Borsa Maramures), va fi inmormantata fara slujba. Romanca moarta de coronavirus, inmormantata fara preot Femeia a fost adusa in tara de membrii familiei, alaturi de sora sa, decedata recent de cancer, fara stirea .

Preot din Timis, amendat cu 300 de lei pentru ca a organizat o slujba cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timiseana Bethausen a primit o amenda de 300 de lei, pentru ca a organizat, duminica, in biserica, o slujba cu 40 de persoane.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )