Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presa araba il da pe Victor Piturca sigur plecat

Online Sport Online Sport,
Presa araba il da pe Victor Piturca sigur plecat

Victor Piturca este aproape plecat de la echipa nationala, conform presei arabe, dar si fostului presedinte al FRF, Mircea Sandu. continuă pe Online Sport

Presa din Arabia Saudita: Victor Piturca este asteptat joi sa semneze cu Al Ittihad

Victor Piturca a debutat cu un succes in preliminariile pentru Euro 2016, tricolorii castigand cu 1-0 pe terenul Greciei. Victoria de pe Karaiskakis ar putea fi ultima partida a selectionerului pe banca tehnica a nationalei Romaniei, Piturca fiind dorit cu insistenta in Arabia Saudita, la Al Ittihad. Conform Sports Arabia, Piturca este asteptat joi pentru a semna contractul cu noua echipa.

Victor Piturca: Am luat o optiune serioasa de a fi prezenti la Euro-2016. / Razvan Burleanu: Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are niciun motiv sa plece

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat, duminica seara, in conferinta de presa de dupa victoria din meciul cu Grecia, scor 1-0, ca tricolorii au luat o optiune serioasa pentru calificarea la campionatul European din 2016. Am luat o optiune serioasa de a fi prezenti la Euro-2016. Am jucat perfect din punct de vedere tactic. Nu sunt suparat pe Marica, deoarece nu merita sa fie eliminat, a spus Piturca. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, duminica seara, ca dupa victoria Romaniei din meciul cu Grecia, scor 1-0, in opinia sa selectionerul Victor Piturca nu are motive sa plece de la echipa nationala.

Victor Piturca, inainte de meciul cu Grecia: Avem o presiune in plus dupa ce am ratat calificarea la Mondial

Romania va debuta impotriva Greciei in preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Meciul se va disputa duminica, fara spectatori, urmand sa inceapa la ora 21:45. Avem o presiune in plus, mai ales dupa ce am ratat calificarea la Mondial, a precizat Victor Piturca, intr-o conferinta de presa care a avut loc sambata.

Grecia - Romania, duminica, 21.45, TVR 1 Anghel Iordanescu: Al-Ittihad este foarte interesata de Victor Piturca

Directorul Tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, vineri, inaintea plecarii nationalei pentru partida cu Grecia, din prima etapa a preliminariilor Euro-2016, ca formatia saudita Al-Ittihad il doreste ca antrenor pe Victor Piturca.

Razvan Burleanu, despre situatia selectionerului: FRF s-ar bucura daca va avea de incasat clauza de reziliere a contractului lui Victor Piturca

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a precizat, luni, la intoarcerea din Grecia, ca federatia s-ar bucura daca va avea de incasat clauza de reziliere a contractului lui Victor Piturca, in cazul in care selectionerul va prelua conducerea tehnica a formatiei saudite Al-Ittihad Jeddah.

Victor Piturca si Ciprian Marica, despre asteptarile pe care le au de la meciul Grecia - Romania

Victor Piturca si Ciprian Marica au vorbit inainte de meciul pe care Romania il va disputa impotriva Greciei, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016. Partida se joaca in Atena, duminica, incepand cu ora 21.

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationla, in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala plecare a selectionerului Romaniei.

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationala in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala mutare a selectionerului Romaniei.

Victor Piturca loveste echipa nationala

Victor Piturca nu va pleca singur in Arabia Saudita, ci cu tot cu catel si purcel, tot staff-ul sau de la echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Grecia - Romania. Elenii joaca pentru prime aproape duble, comparativ cu tricolorii selectionati de Victor Piturca

Romania infrunta Grecia intr-un meci programat duminica, la Atena, fara spectatori, incepand cu 21. Ambele echipe si-au exprimat drept obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016, diferenta acestei partide fiind de natura financiara: elenii au promise prime aproape duble.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )