Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa din Grecia anunta: Razvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK Salonic - Ar avea o oferta din Arabia Saudita

Hotnews Hotnews,
 Presa din Grecia anunta: Razvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK Salonic - Ar avea o oferta din Arabia Saudita

Tehnicianul Razvan Lucescu s-a intalnit, vineri, cu patronul gruparii PAOK Salonic, pe care l-a informat ca a decis sa plece, el avand o oferta mai avantajoasa din Arabia Saudita, scrie gazzetta. gr. continuă pe Hotnews

Presa din Spania anunta ca Barcelona a ajuns la un acord verbal cu Neymar pentru un contract pe cinci ani

Cotidianul catalan Sport a anuntat, marti, ca FC Barcelona a ajuns la un acord verbal cu Neymar pentru ca atacantul brazilian, acum la PSG, sa semneze un contract pe cinci ani.

Gica Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Gheorghe Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Gica Hagi si Razvan Lucescu, scandal dupa Franta Romania. Si-au aruncat multe vorbe grele

Scandal imens in fotbal! Gica Hagi l-a atacat dur pe Razvan Lucescu in urma criticilor celui din urma adresate nationalei U21. De asemenea, si Cosmin Contra a fost tras la raspundere dupa ce s-a plans de lipsa de valoare a Ligii I. Gica Hagi il ataca dur pe Razvan Lucescu Gheorghe Hagi i-a adus critici .

BREAKING NEWS. Razvan Lucescu pleaca de la PAOK

Razvan Lucescu a anuntat conducerea clubului PAOK Salonic, alaturi de care a luat titlul si Cupa in .

Razvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic! Tehnicianul roman tocmai castigase campionatul si cupa Greciei

Razvan Lucescu a anuntat conducerea lui PAOK Salonic ca renunta la contract si pleaca in tarile arabe, acolo unde ar urma sa primeasca patru milioane de euro pe sezon, potrivit gsp. ro.

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

Presa din Ungaria, dupa consultarea privind cimitirul din Valea Uzului: A devenit clar pentru partea romana ca sub crucile de beton amplasate de Primaria Darmanesti se gasesc morminte ale unor soldati maghiari

Presa din Ungaria scrie, dupa ce reprezentanti ai Ministerului Apararii s-au intalnit cu omologii maghiari de la Institutul si Muzeului Militar din Ungaria, ca a devenit clar si pentru partea romana ca sub crucile de beton ortodoxe amplasate de catre Primaria Darmanesti sunt ramasite ale unor soldati maghiari, cazuti in Primul Razboi Mondial.

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plina de sange au ajuns in presa din Anglia Mirel Radoi: A avut nevoie de doua copci

Bucuria jucatorilor nationalei Under 21 a Romaniei dupa calificarea in semifinale la Euro a fost umbrita de un incident care a avut loc in tribuna, in care au fost implicati fundasul Cristi Manea si prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, facand publice imagini cu prietena fotbalistului plina de sange. Selectionerul Mirel Radoi a precizat, intr-o conferinta de presa, ca femeia a fost dusa la spital si a avut nevoie de doua copci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )