Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar. continuă pe Adevărul

Fiul lui Radu Mazare explica situatia tatalui sau: Nu trebuie victimizat. A depus o cerere la ONU

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a declarat luni seara, la Romania TV, ca tatal lui are moralul ridicat, doarme pe o saltea de burete si ca foloseste o baie comuna, insa nu trebuie victimizat. Tanarul a mai subliniat ca tatal sau a depus o cerere la ONU prin care cere azil politic, de aceea ar trebui sa aiba protectie, potrivit Mediafax.

Ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoare. Peste 600 de pagini trebuie trimise de ministerul Justitiei catre Madagascar

Sunt ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar. Luni, fostului edil ii expria cele sase zile de arest, iar un judecator din Madagascar trebuie deja sa se pronunte in privinta.

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Radu Mazare se afla in fata judecatorilor din Madagascar

Radu Mazare este acum in fata judecatorilor, care trebuie sa decida daca acesta ramane sau nu dupa gratii. Cele 6 zile de arest preventiv au expirat in urma cu doua ore, insa dosarul privind.

Autoritatile din Madagascar ar fi decis sa-l extradeze pe Radu Mazare. Avocat: La noi nu a ajuns niciun document. Mazare este solicitant de azil politic (VIDEO)

Radu Mazare se afla in fata instantei din Madagascar si va afla, in cursul zilei de marti, daca ramane sau nu in arest. intre timp, ar putea scapa de extradare cu ajutorul Organizatiei Natiunilor.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )