Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presa internationala dupa meciul Halep vs Pliskova: De multe ori, Halep a parut complet iesita din meci

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala dupa meciul Halep vs Pliskova: De multe ori, Halep a parut complet iesita din meci

Simona Halep si Karolina Pliskova au oferit la Turneul Campioanelor un meci cu multe rasturnari de situatie, un adevarat rollercoaster, dupa cum a tritrat site-ul WTA. Jurnalistii de la The Guardian au scos in evidenta momentele de slabiciune ale Simonei, precizand ca romanca a parut de multe ori complet iesita din meci si neconectata la joc. continuă pe Hotnews

Presa internationala, impresionata de Simona Halep: Cele mai importante reactii dupa victoria romancei

Simona Halep 5 WTA) s-a impus in fata canadiancei Bianca Andreescu 4 WTA), meciul de luni terminandu-se cu3-6, 7-6 6), 6-3. Confruntarea a contat pentru prima etapa a Grupei Violet, de la Turneului Campioanelor, din Shenzhen.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Cum a comentat presa internationala esecul Simonei de la Shenzhen: Svitolina a dominat-o pe Halep

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina, miercuri, 7-5, 6-3, in al doilea meci din Grupa Violet, de la Turneului Campioanelor.

Organizatorii au anuntat ora partidei Halep - Pliskova. Cand are loc marele meci pentru un loc in semifinale

Intalnirea dintre SImona Halep si Karolina Pliskova, din etapa a treia a Grupei Violet de la Tunrneul Campioanelor, este meciul vedeta al zilei vedeta.

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

S-a stabilit programul zilei de miercuri de la Turneul Campioanelor. La ce ora incepe meciul Halep - Svitolina

Dupa victoria entuziasmanta cu Bianca Andreescu, SImona Halep o va intalni in al doilea meci al turneului de la Shenzhen, miercuri, pe Elina Svitolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )