Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor. continuă pe Adevărul

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre meciul cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Cea care o pregateste pe Karolina Pliskova, Conchita Martinez, a prefatat partida cu Simona Halep, din sferturile de finala ale Turneului Campioanelor.

Presa internationala, impresionata de Simona Halep: Cele mai importante reactii dupa victoria romancei

Simona Halep 5 WTA) s-a impus in fata canadiancei Bianca Andreescu 4 WTA), meciul de luni terminandu-se cu3-6, 7-6 6), 6-3. Confruntarea a contat pentru prima etapa a Grupei Violet, de la Turneului Campioanelor, din Shenzhen.

Simona Halep dezamageste la Turneul Campioanelor: romanca a cedat in fata Karolinei Pliskova si rateaza semifinalele

Simona Halep a jucat, vineri, ultimul sau meci din Grupa Violet. in cadrul acestei partide, romanca a intalnit-o pe Karolina Pliskova.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Presa internationala dupa meciul Halep vs Pliskova: De multe ori, Halep a parut complet iesita din meci

Simona Halep si Karolina Pliskova au oferit la Turneul Campioanelor un meci cu multe rasturnari de situatie, un adevarat rollercoaster, dupa cum a tritrat site-ul WTA. Jurnalistii de la The Guardian au scos in evidenta momentele de slabiciune ale Simonei, precizand ca romanca a parut de multe ori complet iesita din meci si neconectata la joc.

Cum a comentat presa internationala esecul Simonei de la Shenzhen: Svitolina a dominat-o pe Halep

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina, miercuri, 7-5, 6-3, in al doilea meci din Grupa Violet, de la Turneului Campioanelor.

Ce nu a vazut nimeni in meciul Simona Halep Bianca Andreescu. Ce a facut romanca in fata lui Darren Cahill

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in setul decisiv al meciului cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial a dat cu pumnul in banca in timp ce Darren Cahill ii dadea indicatii, la scorul de 2-1 pentru sportiva canadiana de origine romana. Interventia antrenorului australian s-a dovedit foarte utila, iar Halep a .

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )