Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa internationala: Romania arata tot mai mult ca un stat mafiot

Adevărul Adevărul,
Presa internationala: Romania arata tot mai mult ca un stat mafiot

Romania seamana din ce in ce mai mult cu un stat mafiot, cu procurori corupti, care inchid disidenti si un serviciu de informatii scapat de sub control. Asa arata o analiza publicata de jurnalistii de la The Telegraph. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei:Trumpul din ochiul celuilalt; The Telegraph: Romnia arata tot mai mult ca un Stat Mafiot, unde procurori anti-coruptie sunt corupti;Profesorii englezi si americani nu au loc n tara lui make a photo

Ce cauta Macron in Rusia. Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau rus Vladimir Putin au lasat la o parte divergentele si si-au dat mana la Sankt Petersburg, fosta. Desfraul populistilor de dreapta din PE pe banii contribuabililor europeni. 234 de sticle de sampanie, meniu de 400 de euro pentru o singura persoana, cadouri scumpe: astfel de.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

Deficitul bugetului de stat s-a adncit mai mult n aprilie. Anul trecut, n aceeasi luna, era pe excedent (date MFP)

Bugetul de stat a inregistrat un deficit de 0,65% din PIB, in primele patru luni din acest an, comparativ cu un excedent de 0,16%, in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din executia publicata de Ministerul Finantelor Publice.

Sectorul privat din zona euro da semne tot mai mari de oboseala

Datele preliminare de la IHS Markit, privind indicii activitatii in sectorul privat din zona euro, arata o temperare semnificativ peste asteptari a cresterii, atat la nivelul industriei prelucratoare, cat si la nivelul serviciilor.

Euractiv, despre pozitiile exprimate recent de eurocomisarul Corina Cretu: Romania risipeste fondurile UE, Republica Moldova merita mai mult

Euractiv. com, un portal dedicat afacerilor europene, scrie pe larg despre vizitele Corine Cretu in Republica Moldova si in Romania, subliniind criticile aduse de eurocomisarul pentru Politica Regionala guvernarii de la Bucuresti pentru absorbtia slaba a fondurilor europene.

SONDAJ Cum te afecteaza mai mult noul regulament privind protectia datelor (GDPR)?

Noul Regulament european privind protectia datelor personale GDPR) intra in vigoare vineri, 25 mai, in tarile membre UE, inclusiv Romania. Acesta vizeaza organizatiile care opereaza cu volume semnificative de date personale si este privit drept cea mai mare reforma in domeniu, de mai bine de 20 de ani. in ce masura te afecteaza noul regulament european? Participa la sondajul HotNews. ro.

GfK: Puterea de cumparare in Romania - printre cele mai mici din Europa

GfK: Retailul din statele UE va creste cu 2,1% in 2018 Puterea de cumparare a romanilor a avut cea mai mare rata de crestere din Europa, anul trecut, arata un studiu efectuat de GfK in 32 de state de pe continent.

Tot mai multi utilizatori acceseaza internetul mobil de pe smartphone

In primul trimestru al acestui an, numarul utilizatorilor de Internet mobil in banda larga a crescut, fata de finele anului trecut, cu 2,8% si a depasit cifra de 2,497 de milioane. Cele mai dinamice ritmuri de crestere au inregistrat utilizatorii de Internet mobil in baza tehnologiei 4G.

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va.

SFARSITUL motoarelor DIESEL, tot mai aproape! O noua lovitura CRUNTA pentru SOFERI: Masinile interzise in MARILE ORASE EUROPENE

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. incepand cu data de 31 mai, Hamburg va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )