Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Antena3 Antena3,
Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp. continuă pe Antena3

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

Barbatul din spatele nregistrarii Laurel/Yanny a dezvaluit care este cuvantul pe care l spune

O inregistrare a unor cuvinte scurte generate pe calculator a devenit virala si a starnit dispute online, precum in cazul celebrei rochii pe care oamenii o vedeau in culori total diferite. Care este, totusi, varianta corecta: Laurel sau Yanny?.

Noi informatii socante despre soferul care a provocat tragedia din Ungaria

Au aparut noi informatii despre soferul care a porvocat tragedia din Ungaria, in care noua romani si-au pierdut viata. Petru Kalau a mai avut doua accidente grave, unul anul trecut cand a accidentat o.

Eveniment de exceptie la Dunarea de Jos: conferinta internationala despre rolul presei in crearea Romaniei

Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Asociatia Romana de Istorie de Presei si Biblioteca Judeteana V. Urechiaorganizeaza, in zilele de 25 si 26 mai 2018, conferinta internationala Cultura si presa in spatiul european editia a X-a), cu temaPresa - participant activ la crearea Romaniei 1859-1878-1913-1918).

Presa internationala: Romania arata tot mai mult ca un stat mafiot

Romania seamana din ce in ce mai mult cu un stat mafiot, cu procurori corupti, care inchid disidenti si un serviciu de informatii scapat de sub control. Asa arata o analiza publicata de jurnalistii de la The Telegraph.

Carmen Dan, MUTARE NEASTEPTATA in scandalul care zguduie DNA! A fost trimis CORPUL DE CONTROL

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat sambata la Romania Tv ca a trimis Corpul de Control luni la arestul din Campina, dupa dezvaluirile aparute in presa in legatura cu Lucian Onea si Mircea.

Test de personalitate: Care este cel mai mare fraier? Ce spune alegerea ta despre tine

Oamenii de stiinta cred ca persoanele, atunci cand incearca sa gaseasca un sens in vietile lor, se concentreaza pe trei intrebari importante: Cine sunt eu?, Ce cred altii despre mie? si Cine mi-as dori sa.

Daniel Horodniceanu: Presiune fara precedent n sistemul judiciar. Multi magistrati vor sa se pensioneze / Ce spune seful DIICOT despre Dosarul Rompetrol II

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat la Realitatea TV ca, in prezent, exista o presiune fara precedent in sistemul judiciar, mentionand ca sunt foarte multi procurori care vor sa se pensioneze.

Eugen Teodorovici, despre Viorica Dancila: Este o persoana simpla, fara orgolii ieftine

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii ieftine care induce lucrul in echipa la nivel de guvern, informeaza Digi.

Victor Ponta: Ruperea coalitiei PSD-ALDE ar fi n beneficiul Romniei / Despre Viorica Dancila: Este dusa aproape cu forta n vizite externe unde se umple de ridicol

Victor Ponta considera posibil un scenariu in care alianta PSD-ALDE se va rupe, considerand ca o astfel de evolutie ar fi in beneficiul democratiei si al Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )