Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania: Sentimentul social in prezent este acela ca oricine poate fi intr-o buna zi o tinta!

B1 B1,
Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania: Sentimentul social in prezent este acela ca oricine poate fi intr-o buna zi o tinta!

Judecatoarea Gabriela Baltag , presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, isi exprima ingrijorarea fata de actiunile recente ale procurorilor, care au implementat in mentalul colectiv ideea potrivit. continuă pe B1

Asociatia Magistratilor din Romania critica propunerile DNA

Asociatia Magistratilor nu e de acord cu propunerea DNA de crestere a perioadei de retinere de la 24 la 72 de ore, motivand ca ar incalca prevederile internationale si ca nu se justifica o astfel de masura.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Peste 4.500 de persoane cer salvarea ciocarliilor din Romania de vanatoare

Peste 4. 500 de persoane au semnat o petitie pentru salvarea ciocarliilor din Romania, care, potrivit mai multor ONG-uri de mediu, vor cadea prada unui adevarat macel, prin noua Lege a vanatorii, aflata in dezbatere in Parlament, informeaza Mediafax.

O artista din Romania, disparuta dupa cutremurul din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal a afectat si romani aflati in zona muntoasa Himalaya. 10 au fost identificati de Ministerul de Afaceri Externe acolo, iar o artista de la noi a fost data disparuta, stiindu-se ca se afla in aceasta perioada in Nepal.

Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

Jurnalistii de la Russia Today sustin ca fostul presedinte Ion Iliescu a mintit cand a afirmat ca nu stia despre inchisorile CIA din Romania. Iliescu a fost contrazis si de actualul premier, Victor Ponta, dar.

Sediile gigantilor din Romania: cum este sa lucrezi la PG, Pepsi sau Microsoft

Spatiile de relaxare, tehnologiile care permit un stil de lucru flexibil, acceptul pus pe colaboare si spatiile informale de lucru sunt din ce in ce mai prezente in birourile companiilor in prezent, devenind aproape un must in orice amenajare, pe.

Infrastructura este in continuare un punct sensibil. Drumurile din Romania, asfaltate pe jumatate

Infrastructura este in continuare un punct sensibil in Romania. Aproape 40 la suta din drumurile publice sunt pietruite si de pamant si doar 35,4 la suta sunt modernizate. Datele au fost anuntate de.

Subiectele zilei: Cristian Tudor Popescu, despre sediul CIA din Romania: Ion Iliescu si-a neglijat tratamentul cu Ginkgo Biloba; Cadrilater, istoria ascunsa a unor granite semnate cu sange - pamantul romanesc smuls Dobrogei de Marile Puteri; Secretul lui

Romania va cumpara inca o escadrila de avioane F-16. Decizia a fost anuntata in aceasta saptamana de ministrul Apararii, Mircea Dusa. Romania a cumparat deja prima escadrila de avioane F-16, care provin din excedentul Fortelor Aeriene ale Portugaliei. DW: Au existat in Romania inchisori secrete ale CIA? Numeroase indicii indreptatesc aceasta presupunere. Astfel, raportul privind cazurile de tortura aplicate de CIA, din decembrie 2014, mentioneaza Romania sub numele de cod Detention Site Black.

Presedintele sa-si clarifice pozitia cu privire la minoritatile nationale din Romania

ActiveWatch, organizatie ce militeaza pentru drepturile omului, ii solicita Presedintelui Klaus Iohannis sa-si clarifice pozitia politica cu privire la situatia respectarii tratatelor si conventiilor internationale legate de drepturile minoritatilor nationale semnate de catre Romania, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Armata SUA modernizeaza sapte baze aeriene din Europa de Est. Doua sunt din Romania

Comandamentul european al SUA participa la modernizarea a doua baze aeriene din Romania, care sunt utilizate si de trupele americane.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )