Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedinta Curtii Supreme raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: in tara asta sunt judecatori care respecta legea cu orice risc

Adevărul Adevărul,
Presedinta Curtii Supreme raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: in tara asta sunt judecatori care respecta legea cu orice risc

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a raspuns marti acuzatiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, conform carora la instanta suprema nu se respecta legea, cu referire la reglementarea completelor de cinci judecatori, afirmand ca institutia pe care o conduce respecta legea. in plus, Tarcea a subliniat ca in tara asta sunt judecatori care respecta legea cu orice risc. continuă pe Adevărul

Presedinta ICCJ raspunde acuzatiilor lui Livu Dragnea: La inalta Curte se respecta legea

Presedinta ICCJ Cristina Tarcea a raspuns marti acuzatiilor presedintelui PSD Livu Dragnea conform carora la instanta suprema nu se respecta legea, cu referire la reglementarea completelor de cinci judecatori.

Sefa Curtii Supreme, ironii la adresa lui Dragnea: Am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel. Mi-a parut o gluma buna...

Urmarind realitatea romaneasca, am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel, a declarat Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme. Aceasta a.

Sefa Curtii Supreme demonteaza acuzatiile lui Dragnea. Sunt in tara asta judecatori care respecta legea cu orice risc

Sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a demontat acuatia lui Liviu Dragnea, potrivit careia instanta pe care o conduce incalca legea atunci cand alcatuieste completele de cinci judecatori. Duminica.

Trump, o noua numire discutabila: Brett Kavanaugh, candidatul la sefia Curtii Supreme, triplu acuzat de agresiune sexuala!

Candidatul propus de Donald Trump la sefia Curtii Supreme din SUA , Brett Kavanaugh, se confrunta cu val de acuzatii de agresiune sexuala, fapt ce-i face aproape nule sansele de a accede in functie. O a.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Noi informatii despre incidentul in care au fost implicati fiul si nora lui Liviu Dragnea

Informatii in exclusivitate despre incidentul in care a fost implicat fiul lui Liviu Dragnea. potrivit unor surse din ancheta, valentin Dragnea si sotia acestuia, Gina Dragnea, ar fi fost atacati verbal pe strada de fi.

Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Viorica Dancila si Liviu Dragnea se intalnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. Dupa sedinta conducerii partidului, Liviu Dragnea insotit de premier a mers la grupul PSD din Senat. intalnirea are loc dupa ce, in sedinta CEX contestatarii presedintelui PSD au fost infranti iar in cursul zilei de luni urmeza sa fie votata legea off shore.

LIVIU DRAGNEA, atac dezlantuit impotriva lui KOVESI: Conduce Parchetul General! Vor sa-i deschida dosar penal si ministrului de Interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Laura Codruta Kovesi conduce informal Parchetul General si ca incearca sa deschida un dosar penal pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Asa cum nu am.

Liviu Dragnea s-a razgandit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore in aceasta saptamana

Liviu Dragnea pune frana pentru o saptamana Legii Offshore pentru care tot el s-a batut cu pumnii in piept. Dupa ce legea a trecut luni pe repede inainte in Senat, unde PSD si ALDE au adus modificari in.

Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

Stefan Caramitru a confirmat faptul ca a existat un incident verbal intre el si fiul lui Liviu Dragnea. intr-un punct de vedere pentru Stiripesurse. ro, fiul lui Ion Caramitru a precizat ca totul ar fi pornit de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )