Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedinta instantei supreme: Arhiva SIPA ar trebui desecretizata, pentru a inlatura suspiciunile. CSM vrea explicatii de la MJ privind arhiva SIPA

Adevărul Adevărul,
Presedinta instantei supreme: Arhiva SIPA ar trebui desecretizata, pentru a inlatura suspiciunile. CSM vrea explicatii de la MJ privind arhiva SIPA

Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat marti, inainte de sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile care planeaza asupra acestor documente de 15 ani. continuă pe Adevărul

Presedinta Inaltei Curti:Arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile

Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat marti, inainte de sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile care planeaza asupra acestor documente de 15 ani, potrivit News. ro.

Tariceanu, dupa ce Andronic a scris ca au fost copiate si sustrase dosare din arhiva SIPA: Nu imi aduc aminte de raport/ Predoiu: In mandatul meu nu s-a intrat in arhiva SIPA/ Ce spune ministrul Toader

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca la nivelul ministerului de Justitie se poate constitui o comisie pentru a verifica ce s-a intamplat cu dosare din arhiva SIPA, precizand ca el nu isi aminteste de un raport intocmit in timpul mandatului sau de premier de ministrul de Justitie din 2007, Tudor Chiuariu si trimis catre CSAT de catre succesorul sau Catalin Predoiu. Tariceanu a afirmat ca aceste arhive ar putea sa contina informatii compromitatoare la adresa unor magistrati cu care ei sa fie santajati. Dan Andronic a scris in Evenimentul Zilei ca parte din arhiva SIPA - care ar contine de la 10. 000 de dosare pana la 21. 000 de documente, inclusiv 3. 000 de dosare ale magistratilor - a fost copiata, iar unele documente au fost sustrase si chiar distruse.

Unde se afla ascunsa arhiva SIPA

Arhiva fostului Serviciu Independent pentru Protectie si Anticoruptie SIPA) este pastrata sub cheie de Administratia Penitenciarelor. Arhiva fostului Serviciu Independent pentru Protectie si.

Arhiva SIPA creaza panica pe scena politica! Fost ministru al Justitiei: in timpul mandatului meu a ramas sigilata

Scandal mare pe scena politica dupa dezvaluirile lui Dan Andronic cu privire la arhiva SIPA, fantoma a trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii si alte persoane interesate pentru a.

Scandalul Arhiva SIPA. Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General cu privire la detinerea sau dezvaluirea nelegala a unor informatii (FOTO)

Judecatorul Cristi Danilet a sesizat Parchetul General in legatura cu articolul scris de Dan Andronic in EVZ despre arhiva SIPA Detalii AICI), sesizarea lui vizand detinerea sau.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

SRI intervine in subiectul care a inflamat scena politica din Romania - ARHIVA SIPA. Ce spune Serviciul

Un nou subiect de scandal pe scena politica. Dezvaluirile lui Dan Andronic despre misterioasa Arhiva SIPA i-a pus pe jar pe politicieni. Fantoma trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii.

CSM solicita Ministerului Justitiei sa publice componentei comisiilor care s-au ocupat de arhiva SIPA, a deciziilor si masurilor luate

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a solicitat, marti, Ministerului Justitiei MJ) sa publice componenta comisiilor care s-au ocupat de arhiva SIPA, masurile dispuse de acestea, data sigilarii arhivei, daca a fost accesata ulterior si cum a fost gestionata pana in prezent .

CSM va cere Ministerului Justitiei explicatii cu privire la arhiva SIPA

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au votat marti in favoarea formularii unei adrese catre Ministerul Justitiei prin care se va cere reprezentantilor MJ detalii privind arhiva SIPA.

Parchetul General a trimis la DIICOT plangerea facuta de judecatorul Cristi Danilet, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a sustinut ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, in timp ce era inventariata

Parchetul General a trimis la DIICOT plangerea formulata de judecatorul Cristi Danilet, ca urmare a acuzatiilor lansate de jurnalistul Dan Andronic privind arhiva SIPA, au declarat reprezentantii PiCCJ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )