Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un presedinte musulman la Palatul Elysee? Legatura dintre cel mai nou roman al lui Michel Houellebecq si atacul terorist de la Charlie Hebdo

B1 B1,
Un presedinte musulman la Palatul Elysee? Legatura dintre cel mai nou roman al lui Michel Houellebecq si atacul terorist de la Charlie Hebdo

In ziua in care mai multe persoane inarmate intrau cu arme automate in sediul din Paris al ziarului de satira Charlie Hebdo si omorau cel putin 12 persoane, in librariile din Franta aparea cel mai asteptat ro. continuă pe B1

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

Dupa 35 de ani de la primul Walkman, Sony vrea sa dai 1.200 de dolari pe cel mai nou

La mai mult de 35 de ani de la lansarea primului model, Sony a prezentat cel mai nou Walkman in cadrul CES 2015. Daca ne uitam la Sony din 1979 si Apple din ziua de astazi, nu putem sa nu observam cateva asemanari foarte importante. Niciuna dintre aceste doua companii uriasu nu a inventat cel mai [].

Eurobarometru: Romanii, printre europenii care merg zilnic cel mai putin cu autoturismul

Romanii se afla printre cetatenii statelor UE care folosesc autoturismul cel mai putin pentru transportul zilnic, releva un sondaj Eurobarometru emis recent de Comisia Europeana. Potrivit cercetarii publicate in decembrie 2014, 40% dintre respondentii romani au declarat ca folosesc autoturismele pentru deplasarile de zi cu zi. Intre cetatenii celor 28 de state UE, romanii sunt pe antepenultimul loc in privinta folosirii autoturismului mentru deplasarile zilnice, ultimii in Uniunea Europeana fiind ungurii 33%) si letonii 38%).

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014

Aproximativ 9,3 milioane de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, ceea ce a permis institutiei sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au anuntat marti reprezentantii muzeului intr-un comunicat.

ALERTA in Spania: Cel mai mare trust de presa A FOST EVACUAT

Cel mai mare trust de presa din Spania, Prisa, a evacuat sediul din Madrid, dupa ce a primit un colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, potrivit Reuters. Prisa detine, printre altele, cotidianul El P.

CES 2015 Noul Dell XPS 13 este cel mai mic ultrabook de 13 inci

Cu o rama incredibil de subtire si un design de invidiat, noul Dell XPS 13 reuseste sa depaseasca cateva recorduri importante peste noapte. Din cauza celor de la Lenovo s-ar putea sa nu fie cel mai usor laptop de 13 inci, dar noul Dell XPS 13 este cu siguranta cel mai mic si mai subtire [].

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

FOTO Neagu, cel mai bun inter stanga din lume. Echipa de vis a anului 2014

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata cel mai bun inter stanga din lume si a fost la un pas sa castige si titlul in cadrul unei anchete in care titlul de jucatoarea anului 2014 i-a fost acordat norvegiencei Heidi Loke.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )