Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele AEP, prima reactie la neregulile semnalate la votul prin corespondenta: in niciun caz nu exista posibilitatea fraudarii

Antena3 Antena3,
Presedintele AEP, prima reactie la neregulile semnalate la votul prin corespondenta: in niciun caz nu exista posibilitatea fraudarii

Vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente,Florin Mituletu, a infirmat acuzatiile aparute in spatiul publicpotrivit carora votul prin corespondenta poate fi fraudat prin dezlipirea. continuă pe Antena3

Seful AEP reactioneaza dupa primele suspiciuni de frauda de la votul prin corespondenta: Autocolantul se dezlipeste foarte greu Mituletu-Buica sustine ca riscul este inexistent (VIDEO)

Constantin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, sustine ca autocolantul Votat destinat buletinelor pentru votul prin corespondenta se dezlipeste foarte greu si.

Se poate frauda votul prin corespondenta? Reactia presedintelui AEP dupa aparitia unui material video in care autocolantul Votat era dezlipit: Procedura este filmata

Presedintele AEP a dat asigurari ca votul prin corespondenta nu poate fi fraudat, dupa ce un cetatean din Targul Neamt a demostrat ca stiker-ul care marcheaza votul poate fi lipit si dezlipit pentru a fi mut.

VIDEO Demonstratie despre cum poate fi dezlipit si reutilizat autocolantul cu mentiunea Votat pentru votul prin corespondenta Ce spune seful AEP - UPDATE

Un roman stabilit la Londra a postat pe pagina sa de Facebook imagini care demonstreaza ca autocolantul cu mentiunea Votat utilizat pentru votul prin corespondenta se poate dezlipi si lipi din nou, pentru un alt candidat, astfel votul putand fi fraudat. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu-Buica, sustine insa ca nu are cum sa existe nicio fereastra in vederea fraudarii votului.

Votul diasporei la prezidentiale un inceput schiop, dar si un efort enorm. Ce sesizeaza inscrisii la votul prin corespondenta

Cu chiu cu vai, dintre milioanele de romani apreciate ca ar trai peste granitele Romaniei, 80. 000 s-au inregistrat, fie pentru votul prin corespondenta, fie pentru cel la o sectie de vot din diaspora. Este putin, dar e un inceput. Un inceput schiop, deoarece posibilitatea votului prin corespondenta ar fi trebuit acordata si romanilor din tara. in Germania, un sfert din electorat, peste 15 milioane de oameni, voteaza in plic. Trei zile la rand va putea vota diaspora romana, iar numarul sectiilor de vot s-a triplat in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2019. Si totusi, unii romani deja semnaleaza probleme, intampinate la inscrierile din timp.

Un roman din Londra demonstreaza cat de usor poate fi fraudat votul prin corespondenta

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise.

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondenta: Ce vedem acolo este adevarat, domnilor?

Candidataumanistilorla prezidentiale cere organizatorilor alegerilor sa ofere asigurari ca votul prin corespondenta nu va fi viciat. Ramona Ioana Bruynseels spune ca aceasta situatie este una.

Nereguli grave la votul prin corespondeta. Ce a descoperit un roman stabilit in Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise alegatorilor scrie explicit.

Nereguli grave la votul prin corespondenta. Ce a descoperit un roman stabilit in Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise alegatorilor scrie explicit.

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )