Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Klaus Iohannis, presedintele ales a romanilor, va fi prezent de 1 Decembrie la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Klaus Iohannis va participa la Te Deum si la parada militara. continuă pe Adevărul

Presedintele ales, Santa Klaus, is coming to Cotroceni

Presedintele ales al Romaniei a fost poreclit Santa Klaus. in urma cu cativa ani, Iohannis chiar s-a imbracat in Mos Craciun, cu prilejul unei vizite la Sibiu a fostului ambasador al SUA in Romania, James.

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin, iar mai bine de jumatate din romani considera ca tara se indreapta intr-o directie buna.

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin,.

Subiectele Zilei: Omul din spatele presedintelui ales dezvaluie de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile; PSD propune personaje controversate la sefia CNI; Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie: 240 de miliarde de lei

De ce nu s-a mai mobilizat in turul II baronul inregistrat in timp ce pregatea aranjarea alegerilor pentru Victor Ponta. La putin timp dupa. O noua teapa romaneasca in strainatate. Cum au ajuns interlopii vasluieni studenti la Londra, desi n-au terminat nici liceul.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, felicitat de SUA: Romanii au facut o demonstratie exemplara

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, pentru castigarea bataliei prezidentiale, dar si pe romanii care au iesit in numar mare la vot, dand dovada de spirit civic.

Iohannis, felicitat de SUA: Romanii au facut o demonstratie exemplara

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, pentru castigarea bataliei prezidentiale, dar si pe romanii care au iesit in numar mare la vot, dand dovada de spirit civic.

UPDATE Ceremonial religios la Academia Fortelor Terestre Sibiu, in memoria militarilor morti in accident. La eveniment asista Klaus Iohannis si Mircea Dusa

UPDATE Un ceremonial religios are loc, duminica, pe platoul Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, unde au fost duse sicriele cu tupurile neinsufletite ale celor opt militari morti in accidentul aviatic de langa Stejaris, la eveniment asistand presedintele ales, Klaus Iohannis, si ministrul Mircea Dusa, relateaza Mediafax.

FOTO Mars de sustinere pentru presedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia

Cateva sute de sustinatori ai presedintelui ales Klaus Iohannis, membri sau simpatizanti PNL si PDL, au participat vineri, la Alba Iulia, la un mars de sustinere prin oras. Participantii au urmat traseul deja traditional, pornind din centrul orasului, spre cartierul Cetate si purtand steaguri tricolore, pentru a marca astfel victoria candidatului lor.

Meci demonstrativ de tenis intre Simona Halep si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va juca un meci demonstrativ, in primavara anului 2015, in compania Simonei Halep. Meciul va avea ca scop promovarea tenisului in randul tinerilor.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )