Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele american Donald Trump va merge, miercuri, in El Paso, la patru zile dupa macelul dintr-un centru comercial

Adevărul Adevărul,
Presedintele american Donald Trump va merge, miercuri, in El Paso, la patru zile dupa macelul dintr-un centru comercial

Presedintele american Donald Trump va merge, miercuri, in El Paso, Texas, la patru zile dupa un atac armat in urma caruia 22 de persoane au murit, a anuntat, luni, primarul Dee Margo. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters.

MAINE: Donald Trump va efectua o vizita la El Paso

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa efectueze o vizita la El Paso, maine, la patru zile dupa atacul armat care s-a soldat cu 22 de morti, a declarat, ieri, primarul Dee Margo, relateaza Reuters si AFP.

Presedintele SUA condamna rasismul, dupa masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otraveste mintea, ravaseste inima si devoreaza sufletul`

Presedintele american Donald Trump a propus, luni, reguli mai stricte de monitorizare a Internetului, implementarea de reforme in sectorul sanatatii mentale, dar si o gama mai larga de activitati criminale.

Donald Trump ingheata toate activele guvernului venezuelean din SUA

Presedintele american Donald Trump a impus inghetarea tuturor activelor guvernului venezuelean din Statele Unite, escaladand brusc o campanie de presiune economica si diplomatica destinata sa-l inlature pe presedintele socialist Nicolas Maduro de la putere, scrie Mediafax, citand Reuters.

Coreea de Nord a emis timbre cu Donald Trump

Coreea de Nord a lansat o serie de timbre cu presedintele american, Donald Trump. Prin acest gest, statul dictatorial vrea sa sarbatoreasca intalnirea spontana care a avut loc in luna iunie intre presedintele Statelor Unite si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, potrivit The Independent.

Ministrul iranian de Externe sustine ca a fost sanctionat pentru ca a refuzat o invitatie de a se intalni cu Donald Trump

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat ca a fost sanctionat de Statele Unite dupa ce a refuzat o invitatie de a se intalni cu presedintele american Donald Trump la Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN.

Donald Trump denunta suprematia albilor dupa atacurile armate din Texas si Ohio

Presedintele american Donald Trump a catalogat luni drept crime impotriva umanitatii atacurile armate soldate cu 29 de morti, care au indoliat Statee Unite in acest weekend si indeamna tara sa condamne ideologia suprematiei albilor, suspectata intr-unul dintre ele, relateaza AFP.

Donald Trump continua razboiul economic cu China

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata ca lucrurile merg foarte bine cu China, aparandu-si strategia economica, la doua zile dupa ce a anuntat extinderea taxelor vamale asupra tuturor.

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

TRUMP RIDICA MIZA IN CONFLICTUL CU CHINA Statele Unite impun noi tarife de 10% pe importurile chineze

Presedintele american Donald Trump a anuntat, saptamana trecuta, ca Statele Unite vor impune taxe vamale suplimentare de 10% pe produse importate din China in valoare de peste 300 miliarde de dolari, incepand cu 1 septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2883 seconds )