Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Adevărul Adevărul,
Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti.

Casa Alba a trimis Senatului nominalizarea lui Zuckerman pentru functia de ambasador SUA n Romnia

Casa Alba a trimis spre aprobare Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru functia de extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite in Romania, se arata intr-un comunicat emis marti de Administratia de la Washinghton. Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat in Statele Unite din Romania la varsta de 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Este oficial! Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador al Statelor Unite in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un.

Donald Trump l-a nominalizat oficial pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis la Senat nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al SUA in Romania, informeaza un comunicat postat pe site-ul Casei Albe marti, 31 iulie, citat de Agerpres.

Donald Trump a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean. Ce a transmis Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a primit miercuri o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, ce reprezinta continuarea discutiilor avute recent cu privire la denuclearizarea Peninsulei Coreene, a anuntat.

Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP.

UPDATE Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016 / Casa Alba: Nu e un ordin, e opinia presedintelui

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP.

Donald Trump spune ca e dispus sa discute cu Hassan Rouhani

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, ca ar fi dispus sa se intalneasca cu liderul iranian Hassan Rouhani, fara a pune conditii prealabile, pentru a discuta despre cum ar putea fi imbunatatite legaturile dintre cele doua state, dupa ce SUA au iesit din Acordul nuclear iranian din 2015.

Donald Trump sustine a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Mueller

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat ca a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Robert Mueller, procurorul special ce coordoneaza anchetele privind ingerintele Rusiei in campania electorala, acuzandu-l ca este in conflict de interese in privinta acestei anchete, scrie Mediafax.

Zuckerman, noul ambasador al SUA in Romania

Presedintele american Donald Trump a trimis la Senat nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al SUA in Romania, informeaza un comunicat postat pe site-ul Casei Albe ieri, 31 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )