Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu: Matematic PSD a pierdut majoritatea in Parlament

Antena3 Antena3,
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu: Matematic PSD a pierdut majoritatea in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca matematic s-a pierdut majoritatea in Parlament, prin faptul ca nu a fost aprobata ordinea de zi a sedintei in ca. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Opozitia castiga la vot si blocheaza calendarul impus de PSD pentru motiune. Pana la urma, aceasta va fi votata joia viitoare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca PSD a pierdut majoritatea parlamentara. Matematic, am pierdut majoritatea, a spus Ciolacu. in sedinta de plen de.

Marcel Ciolacu, ironii la adresa Opozitiei dupa depunerea motiunii de cenzura: Este o mascarada.Credeam ca vor sa scape repede tara de PSD-isti

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara camotiuneade cenzuranu o sa se mai citeasca in plen in aceeasi zi,pentru ca sedinta conduceriii reunite.

Marcel Ciolacu da semnalul privind demiterea Guvernului Dancila: Matematic s-a pierdut majoritatea. Ce urmeaza pentru PSD

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a recunoscut faptul ca PSD a pierdut majoritatea in Parlament in acest moment, urmand ca in urmatoarele ore conducerea legislativului sa stabileasca un nou calendar pentru motiunea de cenzura.

VIDEO O prima victorie pentru Opozitie: programul impus de PSD pentru motiune a fost respins Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Motiunea va fi votata joia viitoare

Calendarul citirii si dezbaterii motiunii de cenzura, impus dimineata de PSD in Birourile Permanente, a fost respins la vot in plen, cu 194 de voturi. Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei in care parlamentarii opozitiei au scandat Demisia. in final, conducerea Parlamentului a decis ca motiunea de cenzura sa fie citita joi si va fi votata peste o saptamana, joia viitoare.

Ciolacu: Matematic, s-a pierdut majoritatea in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca matemati.

Ciolacu: Cele cinci partide au lipsit de la sedinta Biroului permanent reunit. Este o mascarada

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca a fost stabilita sedinta Biroului perman.

Motiunea de cenzura va fi votata joia viitoare. Fifor: Nu va trece. Noi vrem sa punem capat balciului

Motiunea de cenzura va fi votata joia viitoare, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor. Va spun ca avem majoritate si ca nu trece motiunea. Ne dorim ca motiunea sa fie supusa.

Motiunea, reprogramata pentru maine. Cand se va da VOTUL

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a declarat ca toate partidele politice parlamentare .

Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Presedintele PNL Ludovic Orban, a criticat miercuri PSD pe motiv ca l-a trimis pe Florin Iordache in locul lui Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sa conduca sedinta de plen din Parlament. PSD l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache, a afirmat liberalul.

Ziua in care PSD a pierdut majoritatea: Cum au votat partidele pe tema calendarului pentru motiune si cine au fost parlamentarii care au inclinat balanta (FOTO)

Plenul reunit al Parlamentului a respins miercuri calendarul prin care motiunea de cenzura trebuie sa fie supusa la vot in aceasta sambata, fapt care l-a facut pe presedintele Camerei Deputatilor sa afirme.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )