Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CEDO felicita Romania pentru cooperarea cu institutia pe care o conduce

Antena3 Antena3,
Presedintele CEDO felicita Romania pentru cooperarea cu institutia pe care o conduce

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele. continuă pe Antena3

Barbat condamnat la inchisoare pe viata in Germania, transferat in Romania pentru executarea pedepsei

Un barbat roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania a fost transferat, miercuri, in Romania pentru executarea pedepsei, se arata intr-un comunicat al Politiei Romanie, care precizeaza ca.

Barbat condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus in Romania pentru executarea pedepsei

Un barbat condamnat la inchisoare pe viata in Germania, pentru ca, in timpul unei talharii la un magazin de bijuterii, a ucis o persoana si a ranit grav o alta, a fost transferat in Romania pentru.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele CEDO: Cei doi oficiali au discutat despre procesul de reforma al instantei de la Strasbourg

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, cei doi purtand discutii despre procesul de reforma a.

intrevedere intre Klaus Iohannis si presedintele CEDO. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, despre procesul de reforma a Curtii de la Strasbourg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1979 seconds )