Libnet.ro
UNICEF

19:00

intrevedere intre Klaus Iohannis si presedintele CEDO. Agenda discutiilor

România Liberă România Liberă,
intrevedere intre Klaus Iohannis si presedintele CEDO. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, despre procesul de reforma a Curtii de la Strasbourg. continuă pe România Liberă

Daily Mail: David Cameron va avea o intrevedere cu Klaus Iohannis la summitul UE-CELAC

Premierul David Cameron va avea la Bruxelles, in marja summitului UE-CELAC Comunitatea Statelor Americii Latine si din Caraibe), intrevederi cu mai multi lideri europeni, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis, scrie miercuri publicatia britanica Daily Mail.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele CEDO: Cei doi oficiali au discutat despre procesul de reforma al instantei de la Strasbourg

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, cei doi purtand discutii despre procesul de reforma a.

Presedintele CEDO felicita Romania pentru cooperarea cu institutia pe care o conduce

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere, joi, cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles, unde are loc summitul UE-CELAC. in marja summitului UE-CELAC, desfasurat la Bruxelles, premierul David.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori, intre care Hurezeanu si Cioroianu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei pe.

David Cameron catre Klaus Iohannis: Consilierul Leonard Orban e ruda cu premierul ungar Viktor Orban? Niciodata nu ai de unde sa stii

Dialog colocvial, plin de umor, intre presedintele Klaus Iohannis si premierul britanic, David Cameron, la summit-ul UE - Comunitatea Statelor Americii Latine si din Caraibe. intalnirea dintre presedintele.

UPDATE Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron: Preocuparea lui Cameron, ca sunt foarte multe persoane care solicita beneficii sociale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron. Seful statului participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino - Americane si Caraibiene UE-CELAC). Klaus Iohannis a declarat joi ca a sustinut, la summitul UE-CELAC de la Bruxelles, necesitatea de schimbare a mecanismelor de cooperare interregionala pentru a mentine eficienta conlucrarea intre Europa si America Latina.

Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. La plecarea din tara, pe.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

Klaus Iohannis a primit cadou de la o eleva un tablou cu portretul sau (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat in weekend la Bosch Innovation Days, la Blaj, unde a fost surprins placut de o eleva care i-a daruit un tablou cu portretul sau, scrie stiripesurse. ro. Presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )