Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, in carantina dupa infectarea lui Emmanuel Macron

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Consiliului European, Charles Michel, in carantina dupa infectarea lui Emmanuel Macron

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a intrat in carantina dupa ce a fost confirmata infectarea presedintelui francez Emmanuel Macron, cu care s-a intalnit recent. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Consiliului European, catre Maia Sandu:UE este pregatita sa intensifice parteneriatul cu Chisinaul

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o discutie telefonicaentru sprijinul imens acordat de Uniunea Europeana tarii noastre. cu presedintele Consiliului European, Charles Michel. Maia Sandu i-a multumit oficialului european pentru sprijinul imens acordat de Uniunea Europeana tarii noastre.

Val de carantinare dupa infectarea lui Macron. Dupa premierul Spaniei, Charles Michel s-a autoizolat si el. Ce lideri europeni au procedat la fel

Presedintele Consiliului European Charles Michel se plaseaza in carantina, ca masura de precautie, dupa ce s-a intalnit luni cu presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID-19 joi, a anuntat un purtator de cuvant al Consiliului, relateaza Reuters.

TURCIA: Presedintele Erdogan spera in deschiderea unei noi pagini in relatia cu UE

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a afirmat marti seara dorinta de a deschide o noua pagina in relatia cu Uniunea Europeana intr-o conversatie telefonica cu presedintele Consiliului European Charles Michel, primul contact la acest nivel dupa ce UE a hotarat aplicarea de sanctiuni individuale impotriva Turciei saptamana trecuta.

Erdogan sustine ca vrea o noua pagina in relatia cu UE. Punctul de plecare propus de presedintele turc

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis marti seara presedintelui Consiliului European Charles Michel ca vrea o noua pagina in relatia cu Uniunea Europeana.

Eurodeputatii contesta declaratia Consiliului European: Mecanismul statului de drept se aplica fara intarziere de la 1 ianuarie

Eurodeputatii contesta, in rezolutia privind pachetul cadrului financiar multianual, declaratia Consiliului European de a suspenda mecanismul statului de drept in asteptarea hotararii Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

DANIEL DAIANU, PRESEDINTELE CONSILIULUI FISCAL: Deficitul bugetar pe 2021 ar putea depasi 8% din produsul intern brut

Daianu: 2021 va fi un an critic pentru sectoarele bancare din Europa in 2021, in conditii de crestere a punctului de pensie cu numai 14% si aplicare a altor decizii privind asistenta sociala, deficitul ar depasi 8% din produsul intern brut PIB), a spus, vineri, Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, intr-o interventie la Digi24. Ministrul Finantelor si premierul propus de PNL Florin Citu inainta recent o tinta de deficit pentru 2021 de circa 7% din PIB. La deficit se adauga sumele ce trebuiesc imprumutate pentru refinantarea datoriilor din trecut, sume ce sunt si ele asteptate sa se ridice la circa 4-5% din PIB.

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna. Rata de infectare a ajuns la 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, in conditiile in care rata de infectare a ajuns la 5,35 cazuri la mie. Amintim faptul ca instituirea carantinei a avut loc in data de 17 noiembrie. Atunci.

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna Rata de infectare este de 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, la aproape o luna de la instituirea acestei masuri. Rata de infectare in oras este de 5,35 la mie, in conditiile in care la instituirea carantinei, in 17 noiembrie, indicele de infectare la mia de locuitori trecuse de 10.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )