Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Donald Trump isi va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, informeazaCNN. Analistii sunt de parere ca parasirea acordului ar putea transmite un mesaj altor natiuni ca SUA nu reprezinta un partener serios de discutie. continuă pe Hotnews

Trump isi va anunta marti decizia privind acordul nuclear cu Iranul

Presedintele american Donald Trump isi va anunta marti decizia privind acordul nuclear cu Iranul, scrie CNN. imi voi anunta decizia privind acordul cu Iranul maine de la Casa Alba, a precizat Trump luni pe Twitter.

Trump anunta astazi decizia privind acordul nuclear

Presedintele american Donald Trump isi va anunta astazi decizia privind acordul nuclear cu Iranul, scrie CNN.

La ora 21, Donald Trump va anunta o decizie care poate schimba soarta lumii

In aceasta seara, presedintele american a confirmat ca va anunta decizia sa finala privind soarta acordului nuclear cu Iranul, cel pe care l-a declarat in numeroase randuri ca fiind o prostie fara seaman si care nu raspundea prin nimic intereselor de securitate americane.

Presedintele Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Donald Trump, anunt privind decizia sa asupra acordului nuclear cu Iranul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a informat ca va face publica marti decizia sa privind acordul nuclear cu Iranul, semnat de principalele puteri mondiale cu Teheranul in 2015, transmite EFE. Voi.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, relateazaNew York Times, citand persoane apropiate conversatiei telefonice.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, in timp ce presedintele american este asteptat sa anunte ca se va retrage din acordul nuclear cu Iranul incheiat in 2015, relateaza Reuters.

Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear semnat cu Iran si repune in vigoare sanctiunile economice (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, marti, ca retrage Statele Unite din acordul nuclear incheiat in 2015 cu Iran si, in plus, SUA vor repune in vigoare sanctiunile economice impotriva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )