Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

B1 B1,
Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se va autoizola timp de sapte zile, au anuntat reprezentantii Palatului Elysee, potrivit Euronews si AFP. Presedintele. continuă pe B1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a infectat cu coronavirus si sta in izolare, astfel ca va lucra de la distanta.

Macron, testat pozitiv cu noul coronavirus dupa aparitia simptomelor de Covid-19 Premierul Castex, care s-a intalnit cu presedintele in ultimele zile, s-a autoizolat - UPDATE

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anuntat joi dimineata Palatul Elysee, potrivit Reuters. 47 Brigitte Macron nu are simptomele infectiei cu noul coronavirus, dar se va autoizola.

Premierul Spaniei, in carantina pana in Ajunul Craciunului. Pedro Sanchez a luat aceasta decizie, dupa ce a aflat ca Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, si-a suspendat toate activitatile publice si va intra in carantina pana la data de 24 decembrie, pentru ca recent a avut contact cu presedintele francez Emmanuel Macron,.

Emmanuel Macron anunta un referendum pentru a introduce in Constitutie apararea mediului

Presedintele francez Emmanuel Macron a deschis luni calea organizarii unui referendum pentru a inscrie in Constitutie apararea mediului si combaterea schimbarii climatice, relateaza Digi24.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Val de carantinare dupa infectarea lui Macron. Dupa premierul Spaniei, Charles Michel s-a autoizolat si el. Ce lideri europeni au procedat la fel

Presedintele Consiliului European Charles Michel se plaseaza in carantina, ca masura de precautie, dupa ce s-a intalnit luni cu presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID-19 joi, a anuntat un purtator de cuvant al Consiliului, relateaza Reuters.

Macron este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele francez

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat joi Palatul Elysee.

Franta: Macron anunta un referendum pentru a include lupta pentru clima in Constitutie

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat luni ca va fi organizat un referendum pentru a integra apararea climei si conservarea mediului in Constitutie, potrivit AFP. Macron a respins insa cererea de rescriere a preambulului la Constitutie pentru a pune mediul deasupra celorlalte valori fundamentale ale noastre.

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, in carantina dupa infectarea lui Emmanuel Macron

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a intrat in carantina dupa ce a fost confirmata infectarea presedintelui francez Emmanuel Macron, cu care s-a intalnit recent.

Macrona anuntat un referendum pentru a include combaterea schimbarilor climatice in Constitutie

Presedintele francez Emmanuel Macron a propus luni organizarea unui referendum pentru introducerea in Constitutie a unui articol privind apararea mediului si combaterea schimbarilor climatice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )