Libnet.ro
UNICEF

16:16

Presedintele Frontului National din Franta, Marine Le Pen: Este timpul sa incheiem cu o UE. Ma bucur pentru renasterea popoarelor europene impotriva Uniunii

România Liberă România Liberă,
Presedintele Frontului National din Franta, Marine Le Pen: Este timpul sa incheiem cu o UE. Ma bucur pentru renasterea popoarelor europene impotriva Uniunii

Marine le Pen, favorita in primul tur al scrutinului prezidential din Franta, a sustinut ca este timpul sa se incheie cu Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Franta: Perchezitii la sediul central al Frontului National, in cadrul anchetei in care Marine Le Pen este acuzata ca si-ar fi platit bodyguardul din fonduri UE

Politia franceza a facut perchezitii la sediul central al Frontului National, condus de Marine Le Pen, in cadrul anchetei legate de suspiciuni de frauda cu fonduri ale Parlamentului Uniunii Europene.

Garda de corp si sefa de cabinet ai candidatei la presedintia Frantei, Marine Le Pen, au fost retinuti pentru 48 de ore

Bodyguardul si sefa de cabinet a presedintei Frontului National din Franta, Marine Le Pen, au fost plasati in detentie provizorie, in urma unei anchete privind presupusa utilizare abuziva de fonduri ale legislativului european pentru plata unor asistenti parlamentari.

Lidera Frontului National, Marine Le Pen, a refuzat sa fie audiata intr-un dosar privind presupusele fraude comise cu fonduri ale Parlamentului European

Presedintele Frontului National, formatiune politica de extrema dreapta din Franta, Marine Le Pen, a fost convocata, miercuri, de catre anchetatori in dosarul privind presupusele fraude comise cu fonduri ale Parlamentului European PE), insa a refuzat sa fie audiata.

Franta: Doua persoane apropiate sefei Frontului National, Marine Le Pen, retinute in scandalul angajarilor fictive

Bodyguardul candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, si sefa de cabinet a acesteia au fost plasati miercuri in detentie provizorie in ancheta privind presupusa utilizare abuziva de fonduri ale legislativului european pentru plata unor asistenti parlamentari, a transmis AFP, citand surse apropiate anchetei.

Un procuror cere deschierea unei anchete impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta

Un procuror a cerut unui judecator de instructie sa deschida o ancheta impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta. Informatiile despre hotararea procurorului.

Un procuror cere deschiderea unei anchete impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta

Un procuror a cerut unui judecator de instructie sa deschida o ancheta impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta. Informatiile despre hotararea procurorului.

Campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta: Macron pierde din avantajul in sondaje

Doua dintre cele mai recente sondaje de opinie inaintea alegerilor prezidentiale din Franta arata ca Emmanuel Macron se afla la egalitate cu Francois Fillon, relateaza Reuters. Un al treilea sondaj il coteaza pe candidatul de centru chiar mai slab decat pe fostul premier conservator, potrivit Agerpres.

Aurelian Temisan si prietenii pe 20 martie la Teatrul National din Bucuresti! (P)

Pe 20 martie AURELIAN TEMISAN va invita la un memorabil concert Unplugged, gazduit de Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! .

Lovitura pentru Marine Le Pen cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale din Franta: Sefa sa de cabinet si bodyguardul au fost retinuti in dosarul angajarilor fictive cu bani europeni

Marine Le Pen, cotata prima sondaje pentru turul 1 al alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 23 aprilie, este implicata intr-un scandal urias in Franta. De altfel, doi dintre cei mai apropriati.

Presedintele francez Francois Hollande: Franta nu va ceda niciodata in fata extremismului

Franta va alege destinul care se potriveste cu onoarea sa si nu va ceda, niciodata, in fata extremismului, a declarat presedintele Francois Hollande, miercuri, cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )