Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis a adus un omagiu victimelor atacurilor din Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a adus un omagiu victimelor atacurilor din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a adus un omagiu, la Paris, victimelor atacurilor sangeroase din 13 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Francois Hollande si Barack Obama au adus un omagiu victimelor de la Bataclan, la locul atentatului

Presedintele francez Fracois Hollande si omologul sau american Barack Obama s-au recules, duminica seara, la Bataclan, sala de spectacole din Paris unde 90 de oameni au fost ucisi in atentatul sinucigas din 13 noiembrie, anunta AFP si AP.

Barack Obama, noaptea la Bataclan pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor teroriste de la Paris VIDEO

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a depus flori si lumanari, duminica la miezul noptii, in fata salii de concerte Bataclan, locul unde teroristi jihadisti au ucis 90 de persoane, pe 13 noiembrie, in cadrul unor atentate revendicate de organizatia Statul Islamic.

VIDEO + FOTO. Mii de perechi de pantofi, aliniate in semn de protest in Piata Republicii din Paris. Ce simbolizeaza

Mii de persoane, intre care si secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, au aliniat in Piata Republicii din Paris mii de perechi de pantofi, cizme sau sandale, cu scopul de a reprezenta persoanele care nu pot protesta in urma interdictiei manifestatiilor impusa in cadrul starii de urgenta, decretata dupa atacurile comise in 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti.

Franta: Masuri de securitate sporite, la conferinta ONU pe tema climei, din Paris

Autoritatile din Franta iau masuri speciale de securitate pentru Conferinta ONU pe tema climei COP21), care va incepe luni la Paris si la care vor participa 150 de sefi de stat si de guvern, ca urmare a atentatelor din urma cu doua saptamani, din Paris.

Criptarea cibernetica, subiect de dezbatere dupa atacurile din Paris

O dezbatere apriga s-a declansat intre companiile de tehnologie si politicienii din Statele Unite, pentru a se ajunge la un acord in ceea ce priveste criptarea web. Dupa atacurile din Paris, Casa Alba a invitat executivii companiilor din Silicon Valley sa discute despre faptul ca teroristii pot scapa de autoritati prin utilizarea unor dispozitive criptate.

Atentatele din Paris: Barbat arestat, in Germania, pentru trafic de arme

Un barbat a fost arestat, vineri, sub suspiciunea de trafic de arme. Cu toate acestea, procurorii din Stuttgart au refuzat sa comenteze informatiile din presa, conform carora barbatul ar fi vandul patru arme atentatorilor din Paris.

Omagiu solemn in Franta pentru victimele atentelor teroriste din Paris

Franta aduce vineri dimineata un omagiu solemn celor 130 de morti si 350 de raniti in atentatele de la Paris din 13 noiembrie, revendicate de organizatia jihadista Statul Islamic, scrie AFP.

Reactia lui Francois Hollande, dupa protestele violente din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a denuntat actiunea scandaloasa a unor elemente peturbatoare care au provocat incidente duminica la Paris, unde are loc Conferinta internationala asupra schimbarilor climatice COP21).

Unul dintre teroristii din Paris ar fi ajuns in Siria

Teroristul Salah Abdeslam, cautat de autoritatile franceze pentru atacurile de la Paris, cel mai probabil a traversat Europa si a ajuns in zonele ocupate de jihadistii Statului Islamic din Siria, au declarat surse din cadrul serviciilor secrete franceze citate de CNN.

CNN: Abdeslam s-ar fi oprit la o cafenea, a doua zi dupa atentatele din Paris

Salah Abdeslam, implicat in atentatele de la Paris,soldate cu 129 de morti, s-ar fi oprit la o cafenea din capitala franceza, la o zi dupa tragedie, relateaza CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )