Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi magistrati, eliberati din functie de presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Mai multi magistrati, eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele de eliberare din functie a noua magistrati, ca urmare a pensionarii. Astfel, seful statului i-a eliberat din functia de judecator grad profesional de. continuă pe Antena3

Noua judecatori si procurori, eliberati din functie: Presedintele a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de eliberare din functie a sase judecatori si trei procurori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam, mai jos,.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Perchezitii la mai multi agenti economici din Moldova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Procurorii pentru Combaterea Criminalitatii si Cauze speciale si ofiterii Inspectoratului National de Investigatii au descins luni, 20 august, la mai multi agenti economici din Republica Moldova, vizati intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani si evaziune fiscala.

Perchezitii la mai multi agenti economici din Moldova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Patru persoane, retinute de oamenii legii

Procurorii pentru Combaterea Criminalitatii si Cauze speciale si ofiterii Inspectoratului National de Investigatii au descins luni, 20 august, la mai multi agenti economici din Republica Moldova, vizati intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Patru persoane au fost retinute.

Valcov, condamnat cu executare in prima instanta, despre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a declarat ca, la rectificarea bugetara, presedintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuit sa primeasca mai multi.

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din.

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO, VIDEO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din.

O familie a fost amenintata si blocata in trafic de mai multi talhari

Marturii incredile ale unei femei care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf de tip Sinesti. Femeia spune ca masina in care se afla cu sotul si cei doi copii ar .

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

Top 10 cele mai vandute SUV-uri din lume in 2018

Cele mai vandute SUV-uri din lume sunt japoneze si sunt dedicate in special drumurilor asfaltate, cu mici exceptii sunt si modele capabile sa paraseasca soselele pentru plimbari in natura. Interesant este faptul ca desi aceste masini sunt cautate pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )