Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, catre Patriarhul Daniel la zece ani de la intronizare: Fie ca celebrarea de astazi sa va intareasca in lucrarea pentru binele comun, in spiritul valorilor crestine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Iohannis, catre Patriarhul Daniel la zece ani de la intronizare: Fie ca celebrarea de astazi sa va intareasca in lucrarea pentru binele comun, in spiritul valorilor crestine

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat sambata un mesaj Patriarhului Daniel, la implinirea a zece ani de la intronizare, transmitandu-i pretuirea sa pentru dedicarea sociala a Bisericii Ortodoxe Romane si pentru activitatea prin care aceasta a. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis, catre Patriarhul Daniel la 10 ani de la intronizare: Fie ca celebrarea de astazi sa va intareasca in lucrarea pentru binele comun, in spiritul valorilor crestine

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat sambata un mesaj Patriarhului Daniel, la implinirea a zece ani de la intronizare, transmitandu-i pretuirea sa pentru dedicarea sociala a Bisericii Ortodoxe Romane si pentru activitatea prin care aceasta a contribuit la cunoasterea istoriei si a jertfelor pentru libertatea si demnitatea romanilor si urandu-i ca celebrarea de astazi sa il intareasca in lucrarea pentru binele comun, in spiritul valorilor crestine.

Presedintele Iohannis, catre Patriarhul Daniel, la 10 ani de la intronizare: Fie ca celebrarea de astazi sa va intareasca in lucrarea pentru binele comun

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat sambata un mesaj Patriarhului Daniel, la implinirea a zece ani de la intronizare, transmitandu-i pretuirea sa pentru dedicarea sociala a Bisericii Ortodoxe Romane si pentru activitatea prin care aceasta a contribuit la cunoasterea istoriei si a jertfelor pentru libertatea si demnitatea romanilor si urandu-i ca celebrarea de astazi sa il intareasca in lucrarea pentru binele comun.

Fie ca celebrarea de astazi sa va intareasca in lucrarea pentru binele comun

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat astazi un mesaj Patriarhului Daniel, la implinirea a zece ani de la intronizare, transmitandu-i pretuirea sa pentru dedicarea sociala a Bisericii Ortodoxe Romane si pentru activitatea prin care aceasta a contribuit la cunoasterea istoriei si a jertfelor pentru libertatea si demnitatea romanilor si urandu-i ca celebrarea de astazi sa il intareasca in lucrarea pentru binele comun, in spiritul valorilor crestine, potrivit unui comunicat de presa de pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Un deceniu de patriarhat. Preafericitul Daniel, in urma cu zece ani: Este penibil ca Bucurestiul nu are o catedrala

In urma cu zece ani, pe 30 septembrie, Preafericitul Daniel a fost intronizat ca patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. in primul interviu acordat dupa alegerea sa in fruntea BOR de Colegiul Electoral Bisericesc, in 2007, Patriarhul vorbea necesitatea construirii unei catedrale in Capitala, despre care spunea ca nu e vorba de o ambitie, ci este in joc demnitatea unei capitale europene.

VIDEO Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat. miercuri, ca a aprobat infiintarea a doua noi comandamente in cadrul Armatei Romane, unul dintre ele fiind Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale, precum si un plan pentru dezvoltarea acestei categorii de trupe in urmatorii zece ani.

Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat. miercuri, ca a aprobat infiintarea a doua noi comandamente in cadrul Armatei Romane, unul dintre ele fiind Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale, precum si un plan pentru dezvoltarea acestei categorii de trupe in urmatorii zece ani.

Patriarhul Chiril al Rusiei vine la Bucuresti, la aniversarea a zece ani de la instalarea patriarhului Daniel

Patriarhul Chiril, conducatorul Bisericii Ortodoxe Ruse, va face o vizita oficiala la Bucuresti, cel mai probabil in jurul datei de 27 octombrie, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

Patriarhul Daniel l-a primit cardinalul Leonardo Sandri, aflat in vizita in Romania: cei doi prelati au vorbit despre provocarile fenomenului migratiei, secularizarea accelerata si necesitatea reafirmarii identitatii crestine europene

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, l-a primit vineri, la Palatul Patriarhiei, pe cardinalul Leonardo Sandri, prefectul Congregatiei pentru Bisericile Orientale, aflat intr-o vizita oficiala in tara noastra, informeaza Patriarhia intr-un comunicat.

Presedintele Iohannis participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale de la Tallinn

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, care va avea loc la Tallinn, in Estonia si la care vor fi discutate initiativele de inovare digitala care ar permite Uniunii Europene sa faca fata evolutiilor tehnologice si sa devina un lider la nivel global in domeniul digital in urmatorii ani.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )