Libnet.ro
UNICEF

11:46

Presedintele Iohannis cere reexaminarea Legii privind dublarea alocatiilor copiilor

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis cere reexaminarea Legii privind dublarea alocatiilor copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, reexaminarea legii prin care alocatiile copiilor vor creste esalonat si a trimis din nou legea la Parlament. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care permite ca arhitectul sef sa fie numit din randul persoanelor fara studii de arhitectura sau urbanism

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare Legea care extinde sfera conditiilor de studii necesare pentru a putea ocupa functia de arhitect-sef la nivelul municipiilor resedinta.

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura ca u legea privind suplimentele alimentare, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate ca modul de adoptare incalca Legea fundamentale si anume competenta primei Camere sesizate .

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in .

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor.

Document oficial: Guvernul va suspenda aplicarea Legii promulgate de presedintele Iohannis, privind ajutoarele de stat pentru IMM

Ministerul Fondurilor Europene a elaborat noi modificari la ajutoarele de stat pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale, pentru recuperarea din criza COVID-19: alt prag la cifra de afaceri la Masura 1 -microgranturi, bugetul suplimentat la Masura 2 - granturi de capital de lucru, precum si data pana la care urmeaza sa fie suspendata grila de punctaj de la Masura 3 - granturi de investitii prevazuta de Legea 2202020 votata de Parlament si promulgata de presedintele Iohannis.

ASTAZI: Comisia juridica a Senatului dezbate cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii privind data alegerilor

Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari a Senatului are o sedinta astazi la ora 10:30 pentru a dezbate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii care permite Parlamentului sa stabileasca data alegerilor, in detrimentul guvernului.

Presedintele Iohannis a promulgat o noua lege: Schema de ajutor de stat pentru fermierii afectati de seceta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1482020 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat acordat producatorilor agricoli care au.

Presedintele Iohannis a devenit laureat al premiului Carol cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis a devenit laureat al premiului Carol cel Mare, despre care se va vorbi.

Victor Ponta: Dupa 6 decembrie, trebuie sa scoatem tara din criza, iar presedintele Iohannis trebuie sa ne puna pe toti la masa Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca, desi aceasta pandemie a aparut in urma cu noua luni si nu se poate spune ca ne-a luat pe nepregatite, discutam in continuare tot de alegeri si de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )